Bezoek het Dierentehuis op 3 of 4 oktober!

Op de middagen van woensdag 3 en donderdag 4 oktober staan de deuren van het Dierentehuis ’s-Hertogenbosch open voor iedereen. In het Dierentehuis is het elke dag Dierendag en dat willen de medewerkers en vrijwilligers graag laten zien. Op deze middagen kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen.

Kijken, luisteren, doen

Bezoekers kunnen een presentatie bekijken en deelnemen aan een rondleiding langs de verblijven van de honden en katten. Er zijn pleegmoeders aanwezig die alles kunnen vertellen over het grootbrengen van kittens. De bus van het Dierentehuis staat op het terrein en de chauffeurs vertellen over wat zij zoal tegen komen in hun werk. Speciaal voor kinderen is er een spannende speurtocht over het terrein. Na het speuren kunnen ze grabbelen of creatief bezig zijn in de kleurhoek.

Achter de schermen

Met al deze activiteiten wil het Dierentehuis laten zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Van het grootbrengen van kittens tot het herplaatsen van seniorhonden en van het ophalen van zwerfdieren tot het herenigen van weggelopen dieren met hun eigenaar.

Ontmoeten

Tijdens deze dierenmiddagen staan de honden en katten natuurlijk centraal. Het is het ideale moment om hen vrijblijvend te ontmoeten. Het adopteren van een hond of een kat is op 3 en 4 oktober echter niet mogelijk.

Meer informatie

Het Dierentehuis vindt u aan de Oosterplasweg 41, 5215 HT ’s-Hertogenbosch. Veel informatie vindt u ook al hier op de website.