Dier van de maand oktober: Bowa

Bowa is een enthousiaste Mechelaar van ruim twee jaar oud. Hij is op zoek naar een eigenaar die ervaring heeft met het ras en die veel thuis is.

Bowa is in eerste instantie hier terecht gekomen, omdat zijn baas geen tijd voor hem had. Gelukkig vond Bowa al snel een nieuwe baas maar helaas ging dit niet goed. Bowa bleek te sterk en met pijn in het hart moest er opnieuw afstand van hem gedaan worden. Nu zit hij dus weer hier en wacht wederom op een lieve baas.

Bowa is een schat van een hond en luistert redelijk goed. Hij geniet erg van aandacht en wandelingen. Bowa is dan helemaal in zijn element. Alleen zijn vind hij niets aan en dat is dan ook niet zijn sterkste punt.

Bowa is op en top een Mechelaar en dit is goed terug te zien in zijn karakter. We zoeken voor hem dan ook een baas die veel tijd heeft met zachte maar consequente hand leiding kan geven aan deze jongeling. Bowa heeft al genoeg gewisseld van baas in zijn jonge leventje en hij verdiend het gewoon om nu zijn baas voor altijd te vinden.

Bent u op zoek naar een trouwe viervoeter? Kom dan zeker eens kennis maken met Bowa