Groep S01 van basisschool Zuiderbos op bezoek in Dierentehuis

Vrijdag 22 maart j.l. hebben we bezoek gehad van 4-6 jarige leerlingen van basisschool Zuiderbos uit Vught. De leerlingen kregen een rondleiding en vroegen honderduit over de dieren en ons dierentehuis. Het was een heel geslaagd bezoek. Onderstaand reacties van de bezoekertjes.

-Fijn dat we mochten komen! Ik vond het kleinste hondje het liefst. Ik vind hem lief, omdat hij maar drie tanden heeft. (S., 6 jaar)

-Dank je wel dat we mochten komen! Ik vond de kat het leukste, die zwarte, die in een bakje aan de kachel hing. Hij was lekker zacht! (D., 6 jaar)

-Bedankt dat we mochten komen! Ik vond het kleine hondje ook het leukst, want ik hou van kleine chiwawa. Nog veel plezier met alle honden en katten. (S., 6 jaar)

-Ik vond het leukste dat we een klein hondje mochten aaien. Dat hij even op mijn schoot mocht zitten. Hij moest wel bibberen. (S., 4 jaar)

-Ik vond dat kleine hondje ook wel het leukste. Die rode kat was ook heel lief. Ik vond het zo leuk dat er naar toe zijn gegaan! (E., 5 jaar)

-Ik vond die zwarte hond zo leuk. Een hondje moest bibberen, dat was zielig. Hij had zijn staart tussen de benen. Ik heb een poes geaaid, die was lekker zacht. (B. 5 jaar)

Dank jullie wel voor de lieve reacties.