Nieuw liefdeskoppel bij het Dierentehuis

Onlangs hebben we een hele leuke ontdekking gedaan bij het Dierentehuis; Moesnie & Piraatje zijn verliefd. Of in ieder geval.. Moesnie is verliefd op Piraatje.

Moesnie
Piraatje

 

Moesnie is onze huispoes en Piraatje een oude, zeer bange kater met schildklierproblemen. Om deze reden is hij bij ons buiten op het terrein uitgezet. Zo bang blijkt hij echter niet (meer) te zijn; hij krijgt in verband met zijn ziekte tweemaal daags medicijnen + lekker zacht voer. Hij heeft namelijk ook maar 3 tanden over. Als je iets later dan de gebruikelijke tijd begint aan de medicijnenronde, dan komt hij je halen en blijft dan al miauwend achter je aanlopen. Deze oude brompot is niet bang aangelegd; honden en katten gaan hem uit de weg.

Moesnie heeft waarschijnlijk een zwak voor bad boys – waar Piraatje is, is Moesnie te vinden. Ze delen nu zelfs voerbakjes met elkaar. Voordat de vonk oversloeg tussen Piraatje en Moesnie at Moesnie zeer slecht. Wij zijn dus ontzettend blij met deze nieuwe romance en hopen dat Piraatje en Moesnie nog lang en gelukkig hier bij het Dierentehuis rond mogen lopen samen.