13581 ayla513581 ayla413581 ayla313581 ayla213581 aylaIMG_8626

Ayla

Onstuimige, vrolijke druktemaker zoekt een stabiel thuis.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Deze jonge druktemaker heet Ayla (13581). Zij is al zwervend aangetroffen en helaas heeft haar baasje zich nooit gemeld. Nu is ze op zoek naar een nieuw thuis.

Ayla is in het begin terughoudend en moet jou echt leren kennen. Heeft ze eenmaal vertrouwen in je, dan is ze altijd blij je te zien. Vrolijk springend gunt ze je nauwelijks tijd om haar aan te lijnen, zo’n zin heeft ze in een wandeling. Onderweg is alles leuk en interessant maar toch wel jammer dat al die andere honden er ook lopen. Met een hoop geblaf en stoer gedrag probeert ze die te verjagen. Maar gelukkig zijn snoepjes toch leuker dan blaffen en is ze hierdoor snel afgeleid.

Ayla kan niet bij kinderen en heeft een stabiele omgeving nodig bij één, hooguit twee volwassenen. Ze is erg leergierig en dat komt goed uit, want deze dame moet nog veel leren. Momenteel wordt Ayla getraind op het dragen van een muilkorf om haar plaatsingskansen te vergroten. Bij de juiste baas en met een goede training wordt deze mooie meid een gouden hond. Wie gunt Ayla haar eigen mandje?

 

Extra informatie

Ras

bastaard middel

geboortejaar

2016

karakter

Lief, onstuimig, speels. Niet goed met honden, kan niet met katten, niet bij kinderen plaatsen, moet nog veel leren.

Geslacht

teef