14711 boedha (1)14711 boedha (2)14711 boedha3Boedha14711

Boedha

Trotse kerel zoekt een gezellig thuis!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Boedha (14711) is een lekker eigenzinnige, vrolijke Shar-Pei die graag buiten rondscharrelt. Ook kan hij erg genieten van een goede wandeling; er is ook zoveel te snuffelen!

Boedha zal niet echt trekken aan de lijn, maar als hij iets interessants ruikt, zal hij zorgen dat jij even blijft wachten.

Wij moeten vaak lachen om Boedha, want als hij ergens achter je loopt, hoor je al dat hij in aantocht is. Zijn grote neus knort hard en luid. Wij fantaseren voor hem een carrière als truffel-speurhond!

Boedha is een stoere vent. Wanneer hij namelijk moet plassen, tilt hij zijn poot zo hoog op dat deze rechtop in de lucht blijft staan. Hij lijkt net een professioneel turner met zijn verticale spagaat.

Boedha zoekt een thuis waar hij lekker in de tuin kan rondlopen en met een baasje die de tijd heeft om hem wat te trainen. Wij adviseren ook om hem bij kinderen vanaf 12 jaar te plaatsen.

Boedha reageert niet sterk op andere honden die hij tegenkomt tijdens zijn wandelingen, maar zij laten hem dan ook vaak met rust. Hij kan wisselend reageren op honden die hem wel benaderen en dus dichterbij komen.

Deze trotse kerel zoekt een gezellig thuis wat hij kan opvrolijken!

Extra informatie

Geboortedatum

19-02-’15

Ras

Shar-Pei

Geslacht

Reu

Karakter

Vriendelijk, stoer, wisselend met honden, aanhankelijk, eigenzinnig, vrolijk.