Geplaatst
Boef(2)Boef(3)Boef(4)Boef(5)Boef(6)Boef(7)

Boef

Wollige reus zoekt sterke baas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Boef (14852) is een altijd vrolijke en vriendelijke reus van ruim 1,5 jaar. Deze Bouvier is een echte allemansvriend.

Boef is een ontzettend knappe en blije hond. Als je in de Dikke van Dale ‘jonge hond’ opzoekt, hoort hier een foto bij van Boef: hij is de definitie ervan! Lekker speels en heerlijk onstuimig en met een berg energie.

Boef vindt dan ook alles leuk en zelf is hij ook heel grappig: een echte clown. Moet je zijn gekke 5 minuten eens zien!

Boef ligt graag buiten, maar speelt ook graag met zijn baasjes. Balletjes apporteren voor zijn baasje is zijn lievelingsspel. Andere honden zijn voor hem speelkameraden.

Hij is gewend dat er (kleine) kinderen op bezoek kwamen, maar omdat hij groot en wat lomp in zijn speelsheid is, adviseren wij om hem niet bij kleine kinderen te plaatsen. Grotere kinderen (die tegen een stootje kunnen) vormen geen probleem.

Boef heeft een berg spierballen. Aan de lijn trok hij behoorlijk en gezien zijn formaat werd dat een beetje teveel. Hij heeft niet half in de gaten hoe sterk hij is en vindt zichzelf gewoon een blije pup. Wij zoeken dus een thuis voor hem met baasjes die fysiek stevig in hun schoenen staan en hem consequent benaderen. Hij doet het heel goed op duidelijkheid en leert goed.

 

Heeft u een huis met een heerlijke tuin waarin Boef lekker kan rondstruinen? Was u altijd al op zoek naar zo’n heerlijke “Boef”? Neem dan snel contact met ons op!

 

 

Extra informatie

Ras

Bouvier

Geboortedatum

25-06-2018

Karakter

Lief, sterk, allemansvriend, lomp, rustig, vriendelijk.

Geslacht

Reu