14543 Bruno(2)14543 Bruno

Bruno (senior)

Deze lieve kerel zoekt een gezellig thuis.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Bruno (14543) is een senior hond die van gezelligheid houdt. Het liefst is hij lekker onder de mensen.

Hij is groot fan van knuffels. Als het aan hem ligt, kan hij de hele dag geknuffeld worden. Dan kijkt hij je zo dankbaar en genietend aan! Maar als je het zelf genoeg vindt, kun je hem dat prima laten weten hoor.

Zijn andere grootste hobby is lekker in de tuin/ buiten rondscharrelen. Weer of geen weer. Overal is wat te snuffelen en te kijken en daar kan hij lekker alles in de gaten houden.

Bruno is een echte senior; hem maak je niet zoveel wijs. Hij doet niet (meer) waar hij echt geen zin in heeft. Dat hoeft ook helemaal niet, hij heeft zijn sporen verdiend en is een lieve vent.

Waar hij ook een senior in is, is dat hij met al zijn levenservaring meteen weet of hij vrienden kan worden met een andere hond. Wat wij merken is dat hij niet graag met drukke honden omgaat; die zet hij niet op hun nummer, maar gaat ze dan liever uit de weg.

We hebben onlangs een nieuwe vriend voor hem gevonden: Bull (voor meer info, klik op deze link). Beide zijn oudere heren, scharrelen graag rond en hebben een beetje hetzelfde temperament.

Wij hopen eigenlijk, met gekruiste vingers zelfs, dat zij samen een thuis vinden. Dit is echter absoluut geen vereiste; ze zijn apart binnengekomen en kunnen beiden gelukkig worden in verschillende gezinnen.

Bruno is een hond die prima past in een gezin met kinderen. Wel dienen de kinderen rekening te (kunnen) houden met het feit dat zijn achterhand gevoelig is en hij kan gaan mopperen als ze daaraan zitten of te druk zijn. Maar Bruno kan ook heel goed in bijvoorbeeld een éénpersoonshuishouden. Ach, onze Bruno past eigenlijk overal!

Geeft u deze lieve, rijpe lobbes een warm thuis?

Extra informatie

Ras

Kruising Appenzeller Sennenhond

Geboortedatum

Geschat op: 01-05-2007

Karakter

Lief, knuffelkont, niet dwingen, vrolijke snuffelaar.

Geslacht

Gecastreerde reu