2345

Bull

Lieve, rustige man zoekt lieve mensen met een ruime tuin.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Bull (14770) is nog een lekkere, actieve senior. Hij houdt van rondscharrelen in de tuin.

Hij komt van een erf waar hij als waakhond optrad: blaffen om te alarmeren.

Aangezien hij zijn hele leven buiten heeft doorgebracht, heeft hij dus een ruimte nodig om daar lekker rond te banjeren.Van binnen zitten raakt hij namelijk erg ongelukkig. Zomer of winter; hij is het liefst de hele dag buiten. Hij komt zelf wel naar binnen als hij honger heeft, een dutje wil doen of gewoon vindt dat het knuffeltijd is.

Bull is gehoorzaam, al is hij een beetje doof aan het worden (en is daardoor ook niet meer als waakhond te gebruiken). Met gebaren is hij goed te sturen, dat wil zeggen; als er ooit een moment komt waarop je het nodig vindt hem bij te sturen.

Kleine kinderen vindt hij spannend en hij is dan ook niet op zijn gemak in hun buurt en zal dat zeker laten merken.

Hij weet wat hij wil en niet wil en zal dan ook zelf uit de weg gaan waar hij geen zin in heeft. Bull zal niet gauw de confrontatie opzoeken naar een andere hond bijvoorbeeld.

Bull is een ook lekkere knuffelkont, komt graag naar je toe voor een knuffelsessie.

Hij woont nu bij ons samen met Bruno (senior), voor meer info, klik op deze link. Met hem moet hij aandacht delen. De verhouding is duidelijk; Bull zal netjes wijken en wachten tot het zijn beurt is.

Beide heren zijn buitenhonden en scharrelen het liefst de hele dag in de tuin en op een veld. En voor hen is het wel zo gezellig om dat samen te doen. Ze hoeven echter niet samen geplaatst te worden, maar leuk zou het voor beiden wel zijn! En voor u!

 

Biedt u deze lieve jongen een fijn thuis met lekker veel buitenruimte?

Extra informatie

Ras

Middelgrote kruising (Roemeens)

Geboortedatum

07-08-2004

Karakter

Lief, rustig, fit voor zijn leeftijd, aanhankelijk, vrolijk.

Geslacht

Gecastreerde reu