Cooper

Ontdekkingsreiziger zoekt kompas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe verschijning heet Cooper (14867) en is pas 1 jaar oud. Hij moet de wereld nog echt ontdekken en wij hebben hem hierin een klein stukje op weg geholpen. Cooper was namelijk helemaal niets gewend en moest alles nog leren.  Toch heeft hij hier in korte tijd al veel geleerd. Hij krijgt ook steeds meer vertrouwen in mensen en dat is heel leuk om te zien. Mensen zijn zo eng nog niet en zeker van al die aandacht en knuffels kan hij volop genieten.

Iedere dag is weer een nieuwe en fijne dag die vol met leermomentjes zit en waarin Cooper zich steeds meer van zijn beste kant laat zien. Het wandelen alleen al is één grote ontdekkingsreis vol met wonderbaarlijke geurtjes, diertjes en geluiden. Soms is het uitermate interessant voor hem en soms zijn er momenten die hij nog als eng kan ervaren. Toch staat deze jonge vent heel open in de wereld en heeft een ontzettend zacht en lief karakter.

Cooper heeft in korte tijd al enorm veel geleerd en is ontzettend leergierig. Hij loopt keurig aan de lijn en stopt ook op commando en keert eventueel om. Ook is hij een kei in poten geven, soms wel 2 tegelijk!

Wij zoeken voor Cooper een baas die ruime ervaring heeft met (Mechelse) Herders en die stevig in zijn schoenen staat. Ook is het belangrijk dat hij geplaatst wordt in een 1 tot 2- persoons huishouden zonder kinderen en andere huisdieren. Cooper kan (nog) niet alleen thuis zijn en dit moet echt opgebouwd gaan worden.

Een baas die alle tijd van de wereld heeft, engelengeduld en een hart vol liefde is de ideale baas voor Cooper.

Bent u de baas die hem dit kan bieden en kan begeleiden in zijn ontdekkingsreis? Neem dan contact met ons op, want onze “Columbus” wacht op zijn kompas.

Extra informatie

Ras

Kruising Mechelse Herder

Geboortedatum

01-01-2019

Geslacht

Reu