2345

Guust

Knappe man zoekt Eurasiër-fan!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Deze knappe man heet Guust (14771) en is een typische Eurasiër.

Guust is een beetje afwachtend naar mensen die hij niet kent. Hij lijkt dan in eerste instantie niet zo op zijn gemak te zijn. Maar als hij je eenmaal wat vaker heeft gezien, krijgt hij steeds meer vertrouwen in je en klaart hij ook echt op. Wij zoeken daarom een baasje voor Guust die bekend is met dit ras.

Knuffelen vindt hij heel leuk; hij draait dan zijn achterkant naar je toe zodat je zijn kontje kunt krabbelen. Daar geniet hij ontzettend van!

Guust is een goede waker en zal door te blaffen het bezoek aanmelden. Zodra hij merkt dat zijn baasje op de hoogte is gebracht, heeft hij zijn taak volbracht.

Guust is overigens een kalme hond die heel graag buiten is. Hij geniet van veel ruimte en voelt zich dan heerlijk vrij. Wel reageert hij wisselend op andere honden; hij houdt niet zo van drukte. Katten is hij wel gewend.

Guust is een fitte vent die voor een Eurasiër sterk is en dan ook zal trekken bij het wandelen. Een sterke en fitte baas zal hem echter wel kunnen corrigeren en in toom houden.

Ook is Guust een ware fijnproever; sommige snoepjes laat hij gewoon links liggen maar sommigen zijn zo favoriet dat hij daar dan ook alles voor over heeft.

Is uw hart al sneller gaan slaan door deze knappe verschijning? Neem dan snel contact op met ons.

Extra informatie

Ras

Eurasiër

Geboortedatum

14 juli 2009

Karakter

Rustig, afwachtend, lief, een fitte senior en een fijnproever.

Geslacht

Gecastreerde reu