HarrieHarrieHarrieHarrieHarrieHarrie

Harrie

Lieve, speelse Harrie

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Veertien jaar oud is Harrie, een Jack Russelachtig hondje. Het is een zelfstandige vrijbuiter met een duidelijke hang naar avontuur. Hij wil alles meemaken en stort zich met overgave in elke nieuwe situatie die hem voor zijn kleine pootjes komt. Hij is verzot op zijn balletje en nodigt ieder mens uit hem weg te gooien. Ook ‘voetbalt’ hij met zijn balletje. Gooi je niet, dan is hij ook binnen de seconde de aandacht voor je verloren en gaat weer zijn eigen gang.
Hij maakt weinig contact met mensen, het is niet dat hij ze niet mag maar hij lijkt veel zijn eigen gang gegaan te zijn en hij kent de mens als ballengooier en voerneerzetter maar dat is het.
Hij woonde veertien jaar bij een echtpaar waarvan de vrouw een blindegeleidehond kreeg. Harrie zou de geleidehond te veel afleiden en er werd besloten afstand van hem te doen.
Hij woont dus nu in het seniorenhuis en heeft daar pret voor tien. Maar overal waar Harrie gaat, heeft hij pret, daar zorgt hij wel voor. Een perfecte plek voor hem zou zijn een huis met een avontuurlijk erf of tuin waar hij vele uren per dag kan rondstruinen. Mensen die af en toe een bal gooien en zorgen voor een lekkere bak met eten maar verder niet veel kameraadschappelijks van Harrie verlangen. Hij kan met andere hond maar is wel een praatjesmaker, vooral tegenover grotere honden laat hij zich horen.

 

 

 

Extra informatie

Geslacht

reu

Ras

Jack Russel Terrier

Geboortejaar

2003

Karakter

Actief, speels, allemansvriend, goed met grote kinderen