14301 Lara (2)lara (1)lara (2)lara

Lara

Lieve dame op leeftijd zoekt een rustig thuis.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Deze knappe dame op leeftijd zoekt een fijn thuis waar ze nog lekker van haar oude dag kan genieten. Wegens persoonlijke omstandigheden konden de eigenaars niet meer voor Lara zorgen en daarom is zij bij ons terecht gekomen. (14301)

Lara is een ontzettende lieverd die het nog heerlijk vindt om een stukje te wandelen en daarnaast is ze ook nog dol op autorijden.

Lara is vriendelijk en lief naar bekenden en geniet van alle aandacht. Zij is ondanks haar leeftijd nog erg waaks. Deze dame is nog erg schrander voor haar leeftijd!

Lara past het beste in een rustige woonomgeving, eventueel met kinderen ouder dan 10 jaar. Ze vindt het niet zo fijn als er eventueel andere honden of katten wonen. Ze kan namelijk af en toe dominant uit de hoek komen bij andere honden en ze vindt het nog steeds grappig om katten op te jagen. Lara heeft er overigens geen enkele moeite mee om enkele uurtjes alleen thuis te blijven. Dat kan ze nog prima volhouden!

Heeft u inmiddels deze lieverd in uw hart gesloten en staat u te popelen om kennis te komen maken met Lara? Wij willen u dan graag verwelkomen om te zien of het gaat klikken. U zult er geen spijt van krijgen!

 

 

 

 

Extra informatie

Ras

Bastaard groot

Geslacht

teef

Karakter

Lief, waaks, soms dominant tegen andere honden, kan niet met katten, is dol op aandacht

Geboortedatum

10-10-2005