Geplaatst
14194 pleun

Pleun

Knappe, speelse Pleun

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Pleun is een leuke boerenfox teefje van 5 jaar. Haar baasje heeft helaas afstand van haar moeten doen vanwege het overlijden van haar man. Pleun is lief en vriendelijk naar bekenden, maar met haar waakse houding blaft ze veel naar vreemden en is ze wat terughoudend. Met kinderen kan ze goed overweg en ze speelt graag met ze. Haar gedrag naar honden is wisselend: soms zoekt ze ze op, soms ook niet. Ze heeft echter niet zoveel ervaring met andere honden.

Pleun kan goed alleen zijn als je eenmaal weg bent. Ze wordt vooral rustig van veel beweging en blijft dan zonder problemen in haar bench. Tijdens een wandeling trekt ze niet veel maar als ze iets ziet waar ze naartoe wil, begint ze te trekken. Als ze losloopt, schiet ze er als een haas vandoor. Misschien wordt loslopen een optie als ze goed luistert en goed reageert op commando’s. Daar kent ze nu nog niet zoveel van maar ze is heel leergierig en zal snel commando’s kunnen leren.

Spelen met een flos vindt Pleun leuk: ze gooit het stuk touw ver weg om het vervolgens zelf weer te pakken.

Tot slot loopt Pleun graag met je mee naast de fiets, jat ze graag eten van tafel als je niet oplet en zit ze graag bij je op schoot als ze je eenmaal kent.

Met wie mag Pleun straks lekker fietsen, wandelen en spelen?

 

 

Extra informatie

Geslacht

teef

Karakter

Kan met kinderen

Leeftijd

5 jaar