Geplaatst
14339 sam (1)14339 sam (5)14339 sam (4)14339 sam (3)14339 sam (2)IMG_2533IMG_2530IMG_2517IMG_2521

Sam

Adonis zoekt een veilig thuis met geduldige baas!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Deze Adonis afkomstig uit Griekenland heet Sam (14339).

Ondanks dat Sam nog maar 1 jaar oud is, heeft hij al het nodige meegemaakt. Als pup is Sam uit Griekenland gehaald en heeft zich niet goed kunnen socialiseren. Daarna heeft Sam diverse baasjes gehad, maar die vormden tot nu toe helaas geen goede match. Door Sam in de beginperiode dagelijks op kantoor te hebben en te trainen, hebben we hem kunnen laten zien en ontdekken dat hij niet bang hoeft te zijn. Nu verblijft hij zonder problemen in zijn kennel.

Hij is ontzettend lief en aanhankelijk tegen de mensen die hij nu kent. Bij vreemden is hij erg onzeker en gaat dan hard blaffen en zich verstoppen. Hij komt over als een angsthaas terwijl hij gewoon onzeker is en er geen enkel kwaad in hem schuilt.

Sam houdt enorm van spelen en vindt tennisballen en voerpuzzels helemaal het einde. Ook als Sam op het speelveld staat, vindt hij het geweldig om andere honden op en neer te rennen. Sam maakt makkelijk vriendjes met andere honden.

Voor Sam zoeken we echt iemand die veel ervaring heeft met honden en heel veel thuis is. Ook moet hij/zij de tijd hebben om Sam te gaan begeleiden en het beste uit hem proberen te halen. Tot slot is het belangrijk dat Sam niet in dichtbebouwde omgeving terechtkomt; zoveel prikkels tegelijk kan hij niet goed verwerken. Als je veel energie, tijd, maar bovenal LIEFDE in Sam steekt, krijg je er een vriend voor het leven voor terug.

Sam is er klaar voor, u ook?

 

Extra informatie

Geslacht

reu

Geboortedatum

05-06-2018

Ras

Bastaard middel

Karakter

Lief, onzeker, speels, goed met honden en katten, niet met kinderen, afwachtend, moet nog veel leren.