Geplaatst

Suzzy

Lieve knuffelkont Suzzy zoekt een consequente baas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Suzzy (14221) is een mooie dame van ruim drie jaar oud. Helaas is zij voor de tweede keer bij ons in het tehuis.

Ze is een zeer lieve en aanhankelijke hond, maar heeft wel een baasje nodig dat leiding kan geven. Als Suzzy merkt dat er geen leiding is dan neemt zij die zelf.

Suzzy is niet vriendelijk naar andere honden, daarom draagt zij een muilkorf. Zij heeft hier zelf echter totaal geen problemen mee. Voor haar staat een muilkorf voor vrijheid, namelijk lekker wandelen en rollebollen in het gras.

Ze geniet ervan om heerlijk te spelen met een balletje: vrolijk komt ze telkens weer de bal terug brengen. Maar gewoon een lekkere knuffelsessie vindt zij ook meer dan oké.

Wij denken dat deze lieverd het beste op haar plek is bij één of twee volwassen mensen die ervaring hebben met wat moeilijkere honden.

Suzzy zit hier nu sinds april 2019. Ze doet het hier erg goed: ze luistert netjes en is altijd vrolijk. We merken dat ze veel baat heeft bij de leiding die ze hier krijgt.

Helaas komen er weinig mensen naar haar kijken. Eerlijk gezegd begrijpen wij daar niets van, want het is een grote lieverd. Wij hopen dan ook 2020 helemaal top voor haar begint en dat zij zo snel mogelijk een mooi thuis krijgt.

Denkt u de juiste baas voor deze schat te zijn, maak dan snel een afspraak om kennis te maken.

 

Extra informatie

Geboortedatum

01-01-2017

Ras

Kruising

Karakter

Lief naar bekenden, loopt goed aan de lijn, niet goed met andere honden, niet plaatsen bij kinderen, niet goed met katten.
Vrolijk, luistert goed.

Geslacht