14308 Zarastro (1)

Zarastro

Knappe IJslandse heer zoekt baas die leiding kan geven.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Deze knappe IJslandse heer woont bij ons op de senior afdeling omdat zijn baasje is overleden. Deze vrolijke viervoeter is altijd vriendelijk en blij en geniet nog van iedere dag.

Zarastro komt het beste tot zijn recht in een rustige woonomgeving met veel ruimte en een grote tuin, eventueel met oudere kinderen. Hij vindt het namelijk heerlijk om buiten te zijn. Een IJslandse hond is van nature erg waaks en Zarastro heeft dan ook een baas nodig die goed leiding kan geven en kan sturen waar het nodig is. Ook is de IJslandse hond een drijver die de roedel graag altijd bij elkaar houdt. Daarom vindt Zarastro het niet zo leuk om alleen thuis te zijn en laat dit dan duidelijk merken door veel te blaffen. Als hij maar in de buurt is van zijn baas, dan is alles weer goed en gezellig!

Zarastro kan beter niet bij katten geplaatst worden en ook naar reuen vertoont hij wisselend en dominant gedrag. Maar Zarastro is een vriend voor het leven en hoopt bij zijn baas nog van zijn oude dag te kunnen genieten.

Spreekt deze vrolijke lieverd u aan? Kom dan snel kennis maken met Zarastro want hij staat te popelen!

 

Extra informatie

Geslacht

reu

Karakter

Waaks, lief, vrolijk, kan niet met katten en reuen, drijver, altijd blij

Geboortedatum

11-02-2006

Ras

IJslandse hond