14173-bobo (5)14173-bobo (4)14173-bobo (3)14173-bobo (2)14173-bobo (1)

Bobo (nr. 14173)

Bo houdt van kroelen.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Bo (nr. 14173) woont in een pleeggezin omdat haar linker voorpootje deels verlamd is. Hier woont ze ‘op kamers’. Niet omdat ze niet beneden mag komen, maar wel omdat ze de andere poezen in huis niet zo leuk vindt. Na drie maanden komt ze nu halverwege de trap naar beneden en gedoogt ze de kater des huizes.
Ze is een heel enthousiaste en vrolijke poes die veel energie heeft en dus graag actief bezig is. Ze is erg aan mensen gehecht, ligt graag op schoot en blijft het liefst in de buurt. Ze houdt ook heel erg van kroelen.
Het linker voorpootje is verlamd en we weten niet precies hoe dat komt. Ze gebruikt het pootje wel om te spelen met veertjes, touwtjes en balletjes. Meestal houdt ze het gewoon omhoog, of ze steunt erop. Het is voor de nieuwe eigenaar heel belangrijk dat hij/zij in de gaten houdt dat er geen wondjes op het pootje ontstaan of dat de nagels niet te lang worden. En hoewel we de indruk hebben dat ze er wel gevoel in heeft, is dat risico natuurlijk wel aanwezig.
We denken dat Bo graag naar buiten gaat. Door haar verlamde pootje is ze wel extra kwetsbaar, een beschermde buitenomgeving, zoals een balkon waar ze niet vanaf kan of een tuin waar ze niet uit kan, zouden voor haar heel fijn zijn.
Met eten is ze nogal een schrokop. In het pleeggezin krijgt Bo haar eten verspreid over de kamer(s) en dan moet ze op zoek naar het eten dat in speeltjes verstopt zit. Ze kan dit erg goed en doet dit ook erg fanatiek. Bij haar verhuizing krijgt Bo dan ook heel veel witte bakjes hiervoor mee.

Als u interesse in haar heeft kunt u contact opnemen met het Dierentehuis : 073-6412417, ma. en woe. t/m vrij. van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, za. van 10.00 tot 12.00 uur. Van het Dierentehuis krijgt u het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin waar u dan een afspraak mee kunt maken om bij Bo te gaan kijken

Extra informatie

Leeftijd kat

Volwassen Kat

geboortedatum

december 2006

Geslacht Kat

Poes

gesteriliseerd

ja