Geplaatst
14528-felicia (2)14528-felicia (1)13528-feliciaFelicia nr. 14528 foto 6Felicia nr. 14528 foto 514528-felicia (3)14528-felicia (2)14528-felicia (1)14528-felicia (3)

Felicia (nr. 14528)

Speelse jonge poes.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Felicia (nr. 14528) is een jonge poes die je heel enthousiast begroet als je binnenkomt. Zij is samen met haar kittens in het asiel gekomen en naar een pleeggezin gegaan. Haar kleintjes hebben allemaal een baasje gevonden en ook Felicia wil nu graag een eigen huis! Felicia houdt van spelen. Ze komt graag een aaitje halen of lekker naast of op je schoot liggen. Felicia deelt soms een waarschuwende tik uit, maar dat is zonder nagels. Hierdoor is het beter haar niet bij te kleine kinderen te plaatsen. Met de oudere kinderen in het pleeggezin ging het prima. Felicia vond het heerlijk wanneer zij met haar gingen spelen. Hier in het dierentehuis merken we dat ze daar niet op haar plek is en het allemaal best spannend vindt met de andere katten. En zeker wanneer de andere katten vervelend doen tegen haar. Er zit daardoor best wat spanning in haar lijfje waardoor ze niet zichzelf is en schrikachtig is tijdens het aaien. Maar laatst kwam haar oude pleeggezin bij haar in het dierentehuis op bezoek en toen was ze weer zichzelf en helemaal happy. Dat is ook te zien in haar filmpje. Ze heeft duidelijk gewoon een fijn eigen plekje nodig. Wilt u haar adopteren zodat ze weer happy is? Het is een schatje!

Felicia is even geplaatst geweest maar is teruggebracht omdat het niet goed ging samen met de andere kat in het gezin. Ze voelt zich niet happy in het Dierentehuis tussen de andere katten en verstopt zich regelmatig. Met als gevolg dat mensen die komen kijken haar niet opmerken en dus ook niet zien wat voor een lieve poes het is. Wie neemt de moeite om op zoek te gaan naar Felicia? We weten zeker dat u er geen spijt van krijgt.

Felicia zit voorlopig weer in het pleeggezin waar ze haar kittens heeft grootgebracht. Hier voelt ze zich happy en haar toekomstige baasje kan nu ook een beter beeld krijgen van haar lieve karakter.

Extra informatie

Karakter kat

binnen/buitenkat, Kan met kinderen

Leeftijd kat

Volwassen Kat

geboortedatum

augustus 2017

Geslacht Kat

Gesteriliseerd, Poes