Gizmo14518-gizmo (5)14518-gizmo (4)14518-gizmo (3)14518-gizmo (2)14518-gizmo (1)14518-gizmo (2)14518-gizmo (3)14518-gizmo (3)14518-gizmo (2)

Gizmo

Gizmo is een knuffelkater.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Gizmo (nr. 14518) is een super lieve, aanhankelijke kater. Hij is afgestaan omdat hij sinds de geboorte van de baby veel last had van stress. Met de oudere kinderen had hij totaal geen probleem. De lieve Gizmo zoekt nu een fijn thuis voor de rest van zijn leven. Gizmo is een echte knuffelkat die graag op schoot of tegen je aan ligt. Hij gaat graag naar buiten, maar kwam de laatste tijd alleen maar op een omheind plaatsje. Gizmo is een andere kat (poes) gewend. En ook hier gaat hij goed om met de andere katten in het verblijf. Er is zelfs een vriendschap ontstaan tussen hem en de andere kater Billy. Het gebeurt zelden dat volwassen katten ineens maatjes worden, maar deze zijn dat wel degelijk. Ze stoeien regelmatig samen en dat is erg leuk om te zien. Wel merken we nog dat Gizmo het hier nog een beetje eng vindt. Hij zit soms uit angst onder de verwarming, maar komt gelijk naar je toe als je hem benadert. Hij is dol op mensen. Omdat hij de omgeving hier nog niet genoeg kent, vindt hij het nu nog wat spannend in het dierentehuis. Mensen (bekend of onbekend) kent hij al wel en daar is hij dol op. Dus als u hem opzoekt, dan weet u dat hij nu nog even bang is, maar eigenlijk een hele leuke en lieve kater is. Kijkt u naar zijn filmpje en dan ziet u wat een geweldige kater hij is. Gizmo krijgt blaasgruis dieetvoer.

Gizmo is even geplaatst geweest maar teruggebracht. Het nieuwe baasje had ook een klein kindje en daar is Gizmo niet zo op gesteld.

Extra informatie

Karakter kat

binnen/buitenkat

Leeftijd kat

Volwassen Kat

geboortedatum

september 2011

Geslacht Kat

gecastreerd, Kater