Geplaatst
13394-henkie (1)13394-henkie (1)

Henkie (nr. 13394)

Henkie  en Tijgertje zoeken samen een nieuw baasje.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Henkie (nr. 13394) en Tijgertje zijn twee lieve zusjes van net 9 jaar oud. In het dierentehuis waren ze bang en hadden veel stress in het kattenverblijf tussen de andere katten. Ze stopten zelfs met eten en ze waren al niet de dikste. Ze ogen ook vrij klein. Dit komt omdat ze de afgelopen jaren een groeiachterstand hebben opgelopen door een gebrek aan goede voeding. Dit was dan ook de reden om ze samen in een pleeggezin onder te brengen. En daar gaat het stukken beter met de lieve zusjes.

Henkie is vriendelijk naar iedereen. Zodra ze je ziet, komt ze meteen op je af om kopjes te geven. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden. Ook maakt ze huppeltjes en kan ze op haar twee achterpootjes staan. Het is soms net een circusartiest.

Tijgertje is wat meer op de achtergrond. Ze kijkt eerst de kat uit de boom. Als ze je eenmaal kent komt ze net als Henkie naar je toe gerend om kopjes te geven en geaaid te worden. Beide zusjes komen (nog) niet op schoot, maar vinden het heerlijk om tegen je aan te liggen. En ook spelen vinden ze nog steeds erg leuk.

Inmiddels zijn ze klaar voor een nieuw thuis. Wij zijn op zoek naar een rustig huis, zonder andere huisdieren en zonder kinderen. In het vorige huis konden ze naar buiten, maar hier gingen ze nooit verder dan de tuin. Wie geeft deze twee lieve zusjes een huis waar ze de rest van hun leven samen mogen blijven wonen?

Als u interesse in hen heeft kunt u contact opnemen met het Dierentehuis : 073-6412417, ma. en woe. t/m vrij. van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, za. van 10.00 tot 12.00 uur. Van het Dierentehuis krijgt u het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin waar u dan een afspraak mee kunt maken om bij Henkie en Tijgertje te gaan kijken

Extra informatie

Karakter kat

Binnenkat

Leeftijd kat

Volwassen Kat

geboortedatum

juni 2008

Geslacht Kat

Poes

gesteriliseerd

Ja.