Meet Your Match

Vind de kat die bij u past!

Veel mensen verdiepen zich uitgebreid in de aanschaf van een computer, maar als het om een kat of een hond gaat, gaan de impuls en de emotie regelmatig boven het gezonde verstand. Het op een verantwoorde wijze aan de man brengen van een dier is geen sluitstuk. Hoe zorgt u voor een goede match tussen kat en baas? Wij hanteren hiervoor de methode Meet Your Match. Dat werkt als volgt:

  1. Het gedrag van elke kat die in ons Dierentehuis terecht komt wordt volgens de Meet your Match-methode geobserveerd om te ontdekken hoe hij in elkaar steekt en waar hij zich thuisvoelt. Op basis daarvan wordt vastgesteld welke kattenpersoonlijkheid hij heeft.
  2. Uit een door u ingevuld adoptievragenformulier lezen we af welke levensstijl u heeft en wat u verwacht van een (nieuw) huisdier. We kijken welk type kat bij u past en delen u in in een kleur categorie.
  3. Samen nemen we door welke katten in ons Dierentehuis geschikt voor u zouden kunnen zijn. Daarna is het tijd om potentiële matches beter te leren kennen.

Meet Your Match® Feline-alitytm is ontwikkeld door de ASPCA (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals), in Nederland voor het eerst toegepast in het opvangcentrum Louterbloemen in Dordrecht in samenwerking met Miranda Geerlings / 4Cats.
MeetYourMatch

Hier kunt u alvast een Meet Your Match adoptieformulier downloaden en invullen.