Nieuws

Dierbare kaartjes en goodies!

Wenskaartenwinkel De Groot Design BV te Schagen heeft ons prachtige en dierbare kaarten cadeau gedaan. Dit mooie familiebedrijf heeft een hart voor dieren want we hebben, naast de mooie kaarten, ook nog eens  handige goodies toegestuurd gekregen.

Wij willen deze lieve familie De Groot, met name Esther, hartelijk bedanken voor dit ontzettende mooie gebaar!

 

Aangepaste bezoektijden in schoolvakantie

Vanwege de drukte in de schoolvakantie, werken wij in de periode van 9 juli t/m 13 augustus enkel op afspraak. Bij interesse in een van onze honden of katten kunt u mailen naar info@dierentehuisdenbosch.nl . Er wordt dan een afspraak met u gemaakt. Bedankt voor uw begrip!

Spontane donatie

Peter kwam afgelopen woensdag spontaan een donatie van €50,00 brengen bij het Dierentehuis. Hij is namelijk jarenlang adverteerder geweest in ons halfjaarlijks blad ‘de Dierbaar’. Omdat hij gestopt is met zijn bedrijf is hij geen adverteerder meer en hierop heeft hij dus besloten om direct een donatie te komen brengen.

Dankjewel Peter!

Turbo voorzien van fris gebit

Een keer per maand voorziet Dierenkliniek Nuland een van onze dieren  geheel kosteloos van een stralend en fris gebit. Onze Turbo was de gelukkige op 11 april; hij mocht voor een gebitsreiniging naar Dierenkliniek Nuland. Bij Turbo was dit hard nodig… maar liefst 13 tanden zijn verwijderd! Op de Facebookpagina van de dierenkliniek kon je live meekijken met de ingreep, het einde van de ingreep staat hier onderaan het bericht.

Dankjewel Dierenkliniek Nuland!

 

Turbo is klaar, heeft 13 (!) rotte tanden en kiezen minder

Turbo is nu klaar. We hebben 13 rotte kiezen en tanden moeten trekken. Daarna zijn alle elementen gepolijst. Hij ruikt weer lekker. En nu op naar een nieuw baasje.www.dierenklinieknuland.nl

Geplaatst door Dierenkliniek Nuland op woensdag 11 april 2018

 

Het kittenseizoen is geopend

De eerste kittens zijn geboren en in het Dierentehuis opgevangen!!!
Op 3 april, de dinsdag na Pasen, werd de zeer bange en vermoeide zwervende moederpoes binnengebracht met haar letterlijk net geboren kittens; de navelstrengen waren nog intact. Moeder en haar 4 mooie, maar nog heel kleine kittens worden in alle rust liefdevol verzorgd in het Dierentehuis. Voorlopig zijn ze niet beschikbaar; zodra dat verandert kunt u dit op onze website lezen.