Nieuws

Mooie donatie voor de dieren voor kerst

Vandaag werden onze katten en honden verwend met een geweldige donatie van Suus v.d. Waal. Ieder jaar zoekt zij een dierentehuis in de omgeving uit om haar verzamelde donaties af te geven.

Suus v.d. Waal heeft bij mensen in haar omgeving heel veel spullen voor de honden en katten opgehaald. Dank namens al onze bewoners!

 

Vrijwilligers gezocht

In het Dierentehuis verblijven gemiddeld 80 katten en 25 honden, die iedere dag hun verzorging nodig hebben. Om die te kunnen bieden is de hulp van vrijwilligers altijd nodig. Op dit moment zoeken we dierverzorgers voor zowel bij de honden als de katten.

De verzorging van de dieren bestaat uit onder andere uit hokken schoonmaken, honden uitlaten en van vers water voorzien. Daarnaast is er voldoende ruimte om de dieren aandacht te geven d.m.v. spelen of verzorging van de vacht. Het voeren wordt door één van de vaste medewerkers gedaan.

Ben je minimaal 16 jaar, voel jij je betrokken bij de gezondheid en het welzijn van dieren, ben je een doorzetter en ben je minimaal een dag(deel) per week beschikbaar? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.  Heb je ervaring met de verzorging van dieren? Noem dit dan in je bericht!

Biljartmarathon – opbrengst voor ons Dierentehuis

Sharon Verhoeven heeft in het laatste weekend van oktober, in de Rio Bar te Vught, na 43 uur biljarten het duurrecord biljarten succesvol afgesloten. Ze heeft daarbij maar liefst € 1.851,51 voor ons Dierentehuis opgehaald!

En dat is nog niet alles, want Stichting DierenLot voegt daar nog een bedrag van € 1.200,00 aan toe, waarmee de totale opbrengst uitkomt op € 3.051,51.

Voor de biljart(kenn)ers onder ons: Sharon heeft maar liefst 1585 caramboles gemaakt tijdens haar marathon.

Wij bedanken Sharon nogmaals hartelijk en uiteraard iedereen die zich die vrijdag tot en met zondag vrijwillig heeft ingezet voor het Dierentehuis!

 

 

 

 

 

Tess en Tobe in actie voor het Dierentehuis

Tess en Tobe hebben onze dieren heel erg verrast met een donatie voor het Dierentehuis. Zij zijn zelf langs de deuren gegaan om geld op te halen. Ook uit hun eigen spaarpot kwam een donatie. Het mooie bedrag dat ze aan ons Dierentehuis geschonken hebben is € 56,00.  Heel hartelijk bedankt namens al onze dieren!

Hier zie je ze op de foto samen met onze dierenverzorgster en hond Luxy.

Waterschap Aa en Maas zet zich in voor het Dierentehuis

De medewerkers van Waterschap Aa en Maas lieten zich donderdag 3 oktober niet tegenhouden door de regenbuien. Met een groep van 15 man sterk hebben zij de hele middag allerlei klusjes gedaan in en rondom het Dierentehuis. Zo hebben zij onder andere het dekenhok opgeruimd, ramen gezeemd en daken schoongemaakt.
Toen het weer halverwege de middag opklaarde, is er gezellig gewandeld met de honden als afsluiter van een actieve middag.
Lieve medewerkers van Waterschap Aa en Maas; hartelijk dank voor jullie enthousiaste inzet voor het Dierentehuis!

Smullen op Dierendag!

Verder hebben Bram en Julian (beiden 7 jaar) onze honden en katten heel erg verwend met lekkere snoepjes en brokken. Dank jullie wel.

Tot slot heeft ECOstyle dozenvol lekkers voor onze dieren achtergelaten. Zie onze Snorrie lekker smullen van deze natuurlijke traktatie!

Stem op ons asiel!

Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch is één van de goede doelen van Rabo ClubSupport dit jaar. Met dit jaarlijkse initiatief investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen financieel te ondersteunen.

Help het Dierentehuis aan een uitrenruimte voor moeilijke honden. Kijk snel op Rabobank.nl/clubsupport en stem t/m 14 oktober 2019 op ons!

 

Bedankt Rechtbank Oost-Brabant

Wat is er afgelopen donderdagmiddag ontzettend hard gewerkt door de superlieve mensen van Rechtbank Oost-Brabant. Met 10 man sterk hebben ze ons terrein flink aangepakt en ziet het er allemaal weer super netjes uit. Er is geschoffeld, geharkt, geschept en gezwoegd en dat allemaal vrijwillig en uit liefde voor de dieren. Na het harde werken is er lekker gewandeld met de hondjes en zijn ze beloond met veel honden- en kattenknuffels. Lieve medewerkers van de Rechtbank Oost-Brabant: Super bedankt voor jullie inzet!