Nieuws

Waterschap Aa en Maas zet zich in voor het Dierentehuis

De medewerkers van Waterschap Aa en Maas lieten zich donderdag 3 oktober niet tegenhouden door de regenbuien. Met een groep van 15 man sterk hebben zij de hele middag allerlei klusjes gedaan in en rondom het Dierentehuis. Zo hebben zij onder andere het dekenhok opgeruimd, ramen gezeemd en daken schoongemaakt.
Toen het weer halverwege de middag opklaarde, is er gezellig gewandeld met de honden als afsluiter van een actieve middag.
Lieve medewerkers van Waterschap Aa en Maas; hartelijk dank voor jullie enthousiaste inzet voor het Dierentehuis!

Smullen op Dierendag!

Verder hebben Bram en Julian (beiden 7 jaar) onze honden en katten heel erg verwend met lekkere snoepjes en brokken. Dank jullie wel.

Tot slot heeft ECOstyle dozenvol lekkers voor onze dieren achtergelaten. Zie onze Snorrie lekker smullen van deze natuurlijke traktatie!

Stem op ons asiel!

Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch is één van de goede doelen van Rabo ClubSupport dit jaar. Met dit jaarlijkse initiatief investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen financieel te ondersteunen.

Help het Dierentehuis aan een uitrenruimte voor moeilijke honden. Kijk snel op Rabobank.nl/clubsupport en stem t/m 14 oktober 2019 op ons!

 

Bedankt Rechtbank Oost-Brabant

Wat is er afgelopen donderdagmiddag ontzettend hard gewerkt door de superlieve mensen van Rechtbank Oost-Brabant. Met 10 man sterk hebben ze ons terrein flink aangepakt en ziet het er allemaal weer super netjes uit. Er is geschoffeld, geharkt, geschept en gezwoegd en dat allemaal vrijwillig en uit liefde voor de dieren. Na het harde werken is er lekker gewandeld met de hondjes en zijn ze beloond met veel honden- en kattenknuffels. Lieve medewerkers van de Rechtbank Oost-Brabant: Super bedankt voor jullie inzet!

‘Kitten Cobi’ helpt 1250e babykatje!!!

Het is bijna niet te geloven maar Cobi Beulink, een van onze vrijwilligers, heeft deze maand het 1250e kitten onder haar hoede genomen! En als je weet dat elk babykatje tenminste vier flesjes melk per dag krijgt, dan kun je nagaan hoeveel uren Cobi de afgelopen jaren (sinds 2002) in die kleine schatjes heeft gestopt…

 

In 2016 kreeg ze een lintje van de Koning voor haar inzet voor al die kleine katjes, kort daarna bracht ze haar duizendste kitten groot, ze heeft inmiddels een eigen pad op het terrein van ons Dierentehuis, ze heeft eindeloos veel bewonderaars en vanaf nu heeft ze ook een eigen erenaam:
Kitten Cobi!

Laat België maar trots zijn op Mega Mindy, wij weten zeker dat onze Kitten Cobi al heel veel meer leventjes heeft gered 😉. Bedankt Cobi!!!

Biljarten voor onze dieren

Leuk nieuws!!! Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt!!!

Op vrijdag 25 oktober gaat Sharon Verhoeven maar liefst 43 uur achter elkaar biljarten tegen 43 verschillende tegenstanders. Zo gaat zij een heleboel geld voor ons bij elkaar spelen.

Deze biljartmarathon in de Rio Bar in Vught start die vrijdag om elf uur ’s avonds en duurt tot zondagmiddag vijf uur. De opbrengst van de marathon is helemaal voor ons! Bovendien zal Stichting DierenLot het bedrag aanvullen met maximaal 1.200 euro.

Dat vinden wij geweldig en vanzelfsprekend gaat een aantal van onze vrijwilligers de biljarters helpen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dat doen we onder andere door mee te helpen met de loterijverkoop van DierenLot en door te collecteren. Wordt vervolgd…

Dierentehuis zoekt telefonist(e), vrijwilligersfunctie

Voor het te woord staan van mensen die telefonisch contact met ons opnemen, zoeken wij op korte termijn een telefonist(e). Dit betreft een vrijwilligersfunctie. Ook licht administratieve werkzaamheden horen bij de functie. Het gaat in de eerste plaats om de dinsdagochtend en middag vanaf 1 juni en per direct de woensdagmiddag. Beschikbaarheid en bereidheid om in te vallen op andere dagen bij vakantie of ziekte is een pré.

Lees verder »