Medewerker hondenverzorging

(vrijwilligersfunctie)

In het Dierentehuis verblijven gemiddeld 80 katten en 25 honden, die iedere dag hun verzorging nodig hebben. Om die verzorging en aandacht te kunnen bieden is de hulp van vrijwilligers altijd nodig. De verzorging van de dieren bestaat uit onder andere uit hokken schoonmaken, honden uitlaten en van vers water voorzien. Daarnaast is er voldoende ruimte om de dieren aandacht te geven d.m.v. spelen of verzorging van de vacht en eventuele training. Het voeren wordt door één van de vaste medewerkers gedaan.

Ervaring met honden

Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die kan komen helpen en ervaring heeft met honden met een gedragsprobleem. Bijvoorbeeld iemand die al in een dierenpension heeft gewerkt. Of iemand die een opleiding volgt in in deze richting en nog wat meer ervaring wil op doen voor zijn of haar studie.

Ben je minimaal 18 jaar, voel jij je betrokken bij de gezondheid en het welzijn van dieren en ben je minimaal 3 dagdelen beschikbaar? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl. Heb je ervaring met de verzorging van honden? Noem dit dan in je bericht!