Bezoek voor Rex

Vorige maand kregen we een heel lief mailtje van de moeder van Isis. Isis is een meisje van 11 jaar en had op onze website Rex gezien, één van onze senior honden. Isis vond Rex erg leuk en was daarnaast ook een beetje verdrietig omdat Rex in het asiel zat. Wegens diverse omstandigheden is het niet mogelijk dat Isis en haar familie Rex adopteren. Vandaar dat ze ons gevraagd hadden of ze een keertje langs mochten komen om met Rex te knuffelen en te spelen, zodat Isis wat minder verdrietig zou zijn. Omdat wij dit zo’n bijzonder en lief verhaal vonden, was Isis meer dan welkom om met Rex te komen knuffelen en spelen.

Op 16 mei jl. was het dan eindelijk zover: Isis kwam met haar moeder en broertje langs en liep met één van de dierverzorgers mee naar het seniorenpaviljoen. Daar stond Rex al braaf te wachten. Eerst gingen ze lekker een rondje wandelen met z’n allen, want wandelen doet Rex maar al te graag. Isis en haar broertje hadden allebei een riem en zo lieten ze samen Rex uit. Na het wandelen was het tijd om te spelen en te knuffelen. Nadat Rex al zijn speeltjes had laten zien, kwam hij met zijn favoriete speeltje aangelopen. Uiteraard was het de bedoeling dat Isis en haar broertje het speeltje zouden pakken en weggooien, maar eigenwijze Rex zorgde ervoor dat ze zijn speeltje niet te pakken kregen. Rex genoot dubbelop van zijn spelletje! Zo hebben Isis en haar broertje toch bijna een uur lang met Rex gespeeld en geknuffeld en tussendoor heeft Rex ook nog veel lekkers gekregen.

Rex genoot met volle teugen en vond al die aandacht lief en leuk. Hij deed dan ook extra lief terug! Na het spelen was Rex best wel moe, want een vol uur zoveel aandacht krijgen is voor onze oude Rex toch wel een beetje vermoeiend.

Gelukkig was Isis door dit bezoek opgevrolijkt en ze vond het dan ook heel leuk dat ze langs mocht komen. Als dank gaven wij een mooie knuffelhond met een T-shirt waar de foto van Rex op prijkt, mee. Nu heeft ze altijd een mooi aandenken aan Rex.

Bedankt lieve Isis, broertje en moeder dat jullie zo lief voor Rex zijn geweest. Rex heeft genoten en zal dit vast nooit meer vergeten!