Bezig met versturen...

Dierenverzekering

Als u een hond of kat hebt, krijgt u vroeg of laat te maken met medische kosten; u wilt uw huisdier immers de zorg geven dat het nodig heeft en dat betekent soms ook een behandeling door de dierenarts. Heeft u zich wel eens afgevraagd of u de kosten van de dierenarts kunt betalen?

Betere behandelmethoden voor uw huisdier

Tegenwoordig zijn bijna alle behandelmethoden bij onze huisdieren mogelijk die u uit de gezondheidszorg voor mensen kent: CT scans, MRI’s, bestraling etc. Alles is mogelijk, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Ook bij een operatie met moderne narcosemiddelen en nazorg gaat het vaak om behoorlijk veel geld. Rekeningen van 1000 euro of meer zijn dan ook geen uitzondering.

De juiste zorg met een dierenverzekering

Als uw huisdier verzekerd is, betaalt u slechts een deel van de dierenartskosten. Zo kunt u uw dier altijd de behandeling bieden die nodig is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de rekening. Er zijn diverse verzekeraars die zorgverzekeringen voor dieren aanbieden. Via een vergelijkingssite kunt u snel een indruk krijgen van het aanbod en nagaan of er een verzekering is die aansluit op uw behoeftes.