NIEUW bij Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch

🐶 DAGOPVANG VOOR UW HOND! 🐶

Heeft u af en toe opvang nodig voor uw hond(en)? Dan helpen wij graag!

Wij hebben grote kennels en speelvelden waar de honden de hele dag in en op kunnen. Daarnaast krijgen ze van onze medewerkers, vrijwilligers en stagiair(e)s veel aandacht en beweging door ze meerdere malen per dag individueel uit te laten in het naastgelegen park.
Onze medewerkers en vele vrijwilligers ontzorgen u graag en geven uw hond de aandacht & verzorging die hij/zij verdient.
Met de opbrengst van de dagopvang kunnen wij onze asieldieren de extra zorg geven die ze nodig hebben.

Wij helpen u en u helpt ons!

Standaard tarieven, incl. btw:
🐾 €12,50 per dag
🐾 €17,50 per overnachting (pension)
🐾 Strippenkaart van 20 dagen is 1 dag gratis
Heeft u interesse, neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Speciaal lockdown tarief voor de dagopvang: € 10 per dag, incl btw.

Zijn de dagen soms te kort? Heeft u het gevoel dat u uzelf in tienen moet delen om alles gedaan te krijgen? Vooral in deze lockdown periode waarin thuisonderwijs, thuiswerken, meer huishoudelijk werk, mantelzorg etc. voor velen de dagelijkse realiteit is, kan het wel eens lastig zijn de hond(en) net zo vaak en/of net zo lang uit te laten als u zou willen. Hoewel de lange en frequente wandelingen ook voor u juist goed zijn in deze hectische periode kunnen wij ons voorstellen dat dat niet elke dag lukt. Laat ons u ontzorgen door uw hond(en) een of meerdere dagen op te vangen, zodat wij ze de aandacht en beweging kunnen geven die u ze graag zou willen geven.