Bezig met versturen...

Een kat adopteren

Indien u een kat wil adopteren dan bent u van harte welkom om een afspraak met ons te maken. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en gezinssituatie, omdat wij een goede match van groot belang vinden. Op basis van dit gesprek gaan we samen op zoek naar een huisdier dat bij u past.

Voorbereiding

Het is belangrijk dat u zich van tevoren goed realiseert wat het betekent eigenaar van een kat te zijn. Denkt u niet alleen aan de kosten voor aanschaf en voeding, maar ook aan eventuele dierenartskosten. Houdt u daarnaast ook rekening met: opvang als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, geschiktheid van uw woonsituatie en overige gezinsleden zoals kinderen en andere dieren. Wij adviseren u tips van de Dierenbescherming en van het LICG goed door te lezen om te zien of een kat bij u past.

Kosten

De kosten voor een kater of poes zijn  inclusief enting, ontworming, chip, chipregistratie en castratie of sterilisatie*. U kunt bij het Dierentehuis met pin betalen.

*) Alle dieren die wij vanuit het Dierentehuis plaatsen zijn ingeënt, gechipt en zijn voorzien van een vaccinatieboekje. Volwassen katers en poezen zijn altijd gecastreerd, dan wel gesteriliseerd. Een kitten wordt op een leeftijd van 5 à 6 maanden op het Dierentehuis gesteriliseerd/ gecastreerd. De kosten voor neutralisatie van een kitten zijn inbegrepen bij het plaatsingstarief.

 

Plaatsingsvoorwaarden

Het Dierentehuis hanteert de volgende plaatsingsvoorwaarden:

DOWNLOAD PLAATSINGSVOORWAARDEN