Anika

Bange, verlegen dame, wil vertrouwen en liefde hebben.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit lieve meisje is Anika (15701). Anika is een meisje met een (waarschijnlijk) groot verleden.
Ze komt officieel uit Roemenië en is uiteindelijk bij ons gekomen, om voor haar opnieuw een plekje te zoeken.
Anika is een projectje voor langere termijn, ze vindt mensen eng, riem is doodeng en uitlaten lukt dus nog niet. Ze is wel nieuwsgierig dus dat scheelt veel. Met een beetje gekookte kip, komt ze voorzichtig dichterbij en uit je hand eten, maar aaien kost iets meer tijd. Een riem vindt ze dus doodeng en zorgt voor paniek & verstijfd dan ook echt. Wandelen met een lijn is dus nog niet gelukt of gebeurd. Hier loopt ze wel op een veld en dit vindt ze na een beetje wennen heel fijn & leuk.

Een stabiele hond zou voor Anika heel fijn zijn. We merkte toen wij hier nog een stabiele hond hadden, dat ze daar meer vertrouwen van kreeg. Ze durfde meer en ze heeft lekker met hem kunnen stoeien en spelen. Helaas is haar vriendje nu naar een huisje en zij helaas nog niet. Anika is nu op zoek naar een nieuw huisje.

Voor Anika zoeken wij een huis waar mensen HEEL VEEL geduld hebben. Een rustig huishouden van 1 of 2 personen. Waar ze rustig echte Anika kan laten zien. Een stabiele hond die haar kan helpen hierin zou ook HEEL fijn zijn voor haar. We merken dat ze met hond gewoon meer durft en in ziet dat wij mensen niet altijd eng zijn.

Denkt u de perfecte match te zijn voor Anika, stuur dan een uitgebreide mail met ervaring en informatie naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Ras

Kruising

Geslacht

Teef

Geboortedatum

01-01-2017