Ayla

Knuffelbeer die een baas zoekt om lekker mee te wandelen.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit mooie kopje behoord tot Ayla. Ayla is bij ons binnengebracht na het overlijden van haar oude baasje. Ayla is een teefje van 3 jaar oud.

Ayla is een fitte jonge hond die graag wandelt. Maar ook lekker wilt knuffelen. Ze vind het heerlijk om lekker buiten te rennen en met een balletje te spelen. Lange wandelingen passen goed bij haar. Met andere honden kan Ayla wel eens wisselend zijn. Maar tijdens het wandelen reageert ze er niet op en loopt ze er lekker langs. Zodra een hond naar haar toe komt, kan ze nog wel een een reactie geven. Daarom wordt ze niet bij andere honden geplaatst. Ook andere huisdieren gaat hem niet worden voor haar.

Ayla loopt goed mee aan de lijn, maar als ze wilt is ze wel sterk. Zeker op het begin van de wandeling is ze nog erg onrustig en wilt ze veel trekken. Eenmaal rustig, loopt ze perfect langs je mee. Als Ayla enthousiast is gaat ze lekker springen, hierdoor kan ze nog wel eens lomp door de bocht komen. Om deze reden plaatsen wij haar niet bij jonge kinderen. Zij zou hen onbedoeld pijn kunnen doen.

Bij Ayla is er slijtage in haar gewrichten geconstateerd. Voor nu heeft ze er weinig last van maar in de toekomst is ondersteuning voor haar gewrichten noodzakelijk. Omdat Ayla het heerlijk vindt om buiten te zijn, plaatsen wij haar bij voorkeur in een huis met tuin.

Voor deze lieve dame zoeken we een huishouden waar ze lekker geknuffeld kan worden en wandelingen kan maken. Waar ze compleet kan genieten van de aandacht zonder andere huisdieren.

Denk jij dat je dat haar kan bieden. Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je ervaringen en huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

In samenwerking met Stichting Dutch Cell Dogs gaan 6 van onze asielhonden samen met gedetineerden een trainingsprogramma in van 8 weken. Samen gaan zij op weg naar een betere toekomst. Ayla is één van deze honden die dit trainingsprogramma mag gaan volgen. Dit trainingsprogramma duurt t/m week 20. In die tijd mag Ayla niet geplaatst worden, kennismakingen zijn uiteraard wel mogelijk.

Extra informatie

Leeftijd

05-01-2020

Ras

Kruising Akita Inu

Geslacht

teef