Beer

Rustige kerel wil graag een nieuwe kans.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit mooie kapsel hoort bij Beer. Beer komt van oorsprong uit Roemenië en heeft altijd met veel plezier bij een gezin in Nederland gewoond. Door privéomstandigheden hebben zij met pijn in het hart moeten besluiten om afstand te doen van Beer. Wij zoeken graag mee naar een nieuw thuis voor Beer!

Beer kijkt op het begin even de kat uit de boom. Zodra hij door heeft dat je ‘goed volk’ bent, is het een grote knuffelkont. Hij houdt ervan om bezig te zijn met zijn baas en vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken. Zijn vorige eigenaren namen hem overal mee naartoe: Terrasjes, op vakantie en naar sportclubs.

Wij kennen Beer al geruime tijd omdat hij regelmatig bij ons in het pension komt logeren. Hij is rustig in de kennel en loopt goed mee tijdens een wandeling. Ook met andere honden doet Beer het hartstikke goed.

Helaas is Beer al een aantal keer teruggekomen van zijn plaatsing. Beer durft te happen als je te ver en te snel met hem gaat. Dit gedrag laat hij het meest naar bezoek zien. De interactie zal vanuit Beer moeten komen.  Als Beer geen zin heeft in aanrakingen, zal je hem dus met rust moeten laten.

Voor Beer zijn regels en een consequente aanpak van belang. Hij wil graag weten waar hij aan toe is. Beer is opgegroeid met kinderen. Wegens de incidenten bij zijn vorige plaatsingen plaatsen wij Beer niet bij kinderen en andere huisdieren. Hij houdt niet van te veel drukte. Als er te veel gefriemel is aan zijn lijf, kan hij snauwen. Dit laat hij ook merken bij de dierenarts.

Een thuis waar er niet te veel van Beer verwacht wordt en waar hij op zijn tempo mag wennen, is iets wat wij zoeken voor onze kanjer. Heb je interesse in Beer? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je ervaringen en huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl

 

Extra informatie

Ras

Bastaard groot

Geboortedatum

07-01-2019

Geslacht

Reu, gecastreerd