Boba

Hond met gebruiksaanwijzing, zoekt baas die hem begrijpt & met hem aan de slag wil.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit is knappe kopje hoort bij Boba. Boba is een kruising van een Duitse herder met een Labrador.
Boba is 8 maanden en als afstand bij ons gekomen. Boba is GEEN beginnershond en daar moet rekening mee gehouden worden.

De herder kruising komt vooral naar boven, dus ervaring met het ras is een must. Boba is geen verkeerde hond, maar je moet wel overduidelijk de baas zijn over hem. Consequent zijn en zeker ook blijven. Boba heeft in het begin weinig vertrouwen in vreemde mensen. Uit onzekerheid / angst blaft hij met zijn herder blaf je weg. Boba heeft tijd nodig om te weten dat je het beste met hem voor hebt. Hij lijkt bij ons meer & sneller vertrouwen te krijgen in vrouwen, maar dat kan ook toeval zijn.

Boba heeft niet veel met honden, deze snapt hij niet en ook hier uit onzekerheid blaft hij alles weg. Een hond die hier niet op reageert, kan soms werken en hem helpen in zijn vertrouwen in honden.

Ga jij met hem aan de slag, kun je een goede hond ervoor terug krijgen. Maar dit kost tijd en veel energie. Boba heeft ook last van bezitsagressie. Hij kan dus zijn spullen gaan verdedigen. Dit doet hij niet altijd, maar zal het toch ‘proberen’.

Voor Boba zoeken we dus een eigenaar, die ervaring heeft met Duitse herder & het liefst zelfs ook de wat ‘moeilijkere’ herders. Ervaring met honden die uit onzekerheid & angst, anders gaan reageren dan je zou willen.

Dus heb jij ervaring met het ras & ervaring met de ‘moeilijkere’ honden, reageer dan met een UITGEBREIDE mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Duitse herder x Labrador

Geboortedatum

20-10-2021

Geslacht

Reu (chemisch gecastreerd)