Bobby en Roosje

Gezellig duo op zoek naar een fijn thuis!

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Bobby en Roosje zijn twee Boomers waar eind juni afstand van is gedaan. Vanwege allergieën kunnen zij helaas niet meer bij hun vorige eigenaren blijven wonen. Bobby is 12 jaar oud en Roosje is 8 jaar oud. Zij zijn al die tijd al samen vandaar dat wij ze graag samen plaatsen.

Het zijn twee vriendelijke hondjes die van zich laten horen als ze iemand zien. Bobby kijkt af en toe de kat uit de boom terwijl Roosje een allemansvriend is. Beiden houden ze enorm van wandelen. Voor twee kleine hondjes hebben ze aan de lijn best wat kracht. Op onze uitrenveldjes vinden ze het heerlijk om te snuffelen of te luieren in de zon.

Naar andere honden reageren ze wisselend. Voornamelijk Bobby wil nog wel is uitvallen. Bij de dierenarts of bij de trimmer krijgt Bobby een muilkorfje om. Hij durft nog wel is te happen. Om deze reden plaatsen wij ze ook niet bij jonge kinderen.

Voor dit leuke duo zijn wij op zoek naar een rustig huishouden. Omdat ze een huis met tuin gewend zijn en ze waaks gedrag laten zien, plaatsen wij ze niet in een appartement. Interesse in Bobby en Roosje? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je huishouden en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl

Extra informatie

Ras

Boomer

Geslacht

Reu (gecastreerd) en teef

Geboortedatum

Bobby 30-06-2011
Roosje 08-12-2014