Bolle

Grote beer met een gouden hart zoekt baas met ervaring.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe, lieve knul heet Bolle (15208). Bolle is samen met zijn (waarschijnlijk) broer zwervend gevonden. Gezien de wonden die ze hadden, denken wij dat hun leven hiervoor niet zo leuk was. Hier zien wij dat Bolle lief is naar mensen. Hij wordt graag aangehaald.

Bolle is een actieve vent die veel beweging moet krijgen. Bolle is hier getest door onze gedragstherapeut en daar kwam uit dat hij herplaatsbaar is, maar er geldt wel een muilkorfplicht. Bolle kan wat fel reageren naar honden en om hem tegen zichzelf te beschermen draagt hij dan ook de muilkorf. Deze staat voor hem voor lekker wandelen dus heeft hij er geen problemen mee. Ook merken wij dat de muilkorf hem rust geeft met wandelen. Bolle laat zich buiten prima leiden en heeft aandacht voor zijn baas. Hij speelt graag samen met jou op het veld. Ook vindt hij het heerlijk om hier een rondje rond de Oosterplas te wandelen. Hij moet nog veel commando’s leren en we merken dat hij iets meer tijd nodig heeft om dingen te snappen. Hij is gewoon niet zo slim, maar wel super lief.

Bij de dierenarts doet Bolle het super goed: hij reageert niet op de dierenarts of de behandelingen. Bolle is hier gecastreerd en is sindsdien qua karakter veel rustiger geworden.

Voor Bolle zoeken we dan ook een baas met ervaring met soortgelijke rassen en die consequent is. Een 1 of 2 persoonshuishouden zonder kinderen en huisdieren past het beste bij Bolle. Bolle moet ook echt veel beweging krijgen, dit vindt hij heerlijk.

Denkt u het baasje te zijn dat wij zoeken? Stuur een uitgebreide mail met informatie over uw ervaring en uw huishouden.

 

Extra informatie

Ras

Amerikaanse Bully

Geboortedatum

07-12-2015

Karakter

Lief, sociaal, niet met huisdieren, niet met kinderen, actief, speelt graag.

Geslacht

Reu gecastreerd