Geplaatst

Bono

Vrolijke flierefluiter zoekt maatje om een balletje mee te gooien.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit vrolijke kereltje heet Bono (15027) en is een echte levensgenieter.

Bono is een echte allemansvriend en vindt iedereen leuk. Voordat je het weet zit hij al op schoot en wordt dan graag geknuffeld. Bono heeft een berg energie en maakt graag lange wandelingen. Ook is hij nog ontzettend speels en behoren tennisballen tot zijn favoriete speelgoed. Hij is een kei in apporteren, maar laat ook graag wat kunstjes zien. Alles voor een koekje!

Bono kan het goed vinden met kleine honden, alleen met grote honden heeft hij moeite. Kinderen vindt hij grappig en hij voelt zich dan ook jong en energiek als hij met ze speelt.

Bono voelt zich kiplekker in een thuis met fijne tuin waarin hij lekker kan rondstruinen. Ook geniet hij enorm van de zon en zie je hem regelmatig zonnebaden. Voor Bono is het heel belangrijk dat de baas niet veel van huis is, want daar wordt Bono anders erg verdrietig en ongelukkig van. Zo lang je maar in zijn buurt bent, dan is Bono helemaal in zijn nopjes.

Bent u ook al verliefd geworden op dit aanhankelijke en spontane vriendje? Wilt u ook nog lang niet achter de geraniums zitten en volop van het leven genieten, samen met Bono? Neem dan snel contact op met ons zodat u Bono live kunt ontmoeten.

Extra informatie

Ras

Boerenfox

Geslacht

Reu, gecastreerd

Geboortedatum

20-04-2012