Boomer

Kleine man wil graag gezelschap.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit grappige kopje hoort bij Boomer. Een Shih Tzu kruising van bijna 14 jaar oud. Wegens tijdgebrek is Boomer bij ons in de opvang terecht gekomen. Het is een aanwezig hondje die graag onder de mensen is.

Bij binnenkomst had Boomer een zeer slecht gebit, her en der wat bulten over zijn lijf en zijn vacht was niet goed onderhouden. Inmiddels heeft hij een metamorfose ondergaan en voelt hij zich kiplekker. Zijn vacht zal door een nieuwe eigenaar bijgehouden moeten worden.

Boomer weet zich snel op de voorgrond te werken. Hij staat overal met zijn neusje voorop en wil niks missen. Regelmatig een blokje om of op zijn veldje vindt hij heerlijk. Zolang hij maar de nodige aandacht krijgt.

Het enige wanneer Boomer met rust gelaten wil worden, is tijdens etenstijd. Boomer heeft baknijd en durft te bijten wanneer iemand te dicht in zijn buurt komt of zijn bak wilt pakken. Soms pikt hij bij ons iets lekkers uit de prullenbak. Dit mag je dan ook niet van hem afpakken maar zal je voor iets anders moeten ruilen. Verder is Boomer ontzettend lief en wil hij graag zijn eigen plekje hebben.

Ben je gevallen voor de charmes van onze Boomer? Stuur dan een uitgebreide email met informatie over je huishouden en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl

Extra informatie

Geboortedatum

01-06-2009

Ras

Boomer

Geslacht

Reu