Boris

Oude heer met gebruiksaanwijzing, zoekt ervaren baas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit is Boris (15765). Boris is een wat oudere heer van 10 jaar.

Boris heeft in het begin moeite met mensen vertrouwen. We weten niet wat hij meegemaakt heeft, maar het kan goed zijn dat er een geschiedenis aanvast zit. Hij is van een ander asiel naar een man gegaan, die helaas nu door ziekte niet meer voor Boris kon zorgen. Dus vervolgens is hij bij ons gekomen.
Boris is een hond die je moet leren kennen en leren vertrouwen. In het begin is het dus echt geen leuke hond die heel bang / onzeker is. Door te blaffen en te grommen probeert hij je weg te jagen. Boris moet je een beetje omkopen door respect te hebben voor zijn ruimte & snoepjes te geven. Dag na dag krijgt hij meer vertrouwen in je en uiteindelijk ben je zijn beste vriend.

Als hij je eenmaal kent is het een topper en beste vriend, maar om daar te komen kost het dus wel veel tijd en geduld.

Andere honden heeft Boris niet zoveel mee. En katten geen idee. Boris plaatsen we dus niet bij andere dieren voor de zekerheid.

Voor Boris zoeken we dus iemand met veel ervaring, die weet hoe om te gaan met een ‘heftige’ hond zoals Boris. Iemand die veel tijd en geduld heeft, om hem te begeleiden. En een rustig huishouden zonder kinderen.

Denk je het perfecte baasje te zijn voor Boris stuur dan een uitgebreide mail met ervaring, info over je huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Border collie x Boerenfox

Geboortedatum

10-04-2012

Geslacht

Reu gecastreerd