Bosse

Grote beer zoekt consequente baas met ervaring.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze grote beer heet Bosse (15209). Bosse is samen met zijn (waarschijnlijk) broer zwervend gevonden. Gezien de wonden die zij hadden, denken wij dat hun leven hiervoor niet zo leuk was. Hier zien wij dat Bosse lief is naar mensen. Hij wordt graag aangehaald.

Bosse is een actieve vent die veel beweging moet krijgen. Bosse is hier getest door onze gedragstherapeut en daar kwam uit dat hij herplaatsbaar is, maar er geldt wel een muilkorfplicht. Dit omdat hij fel kan reageren naar andere honden. Om hem tegen zichzelf te beschermen is een muilkorf dan ook nodig. Gelukkig heeft hij geen problemen met de muilkorf; voor hem staat de muilkorf voor lekker wandelen. De muilkorf geeft hem de rust tijdens het wandelen die hij nodig heeft. Bosse heeft tijdens het wandelen goed aandacht voor zijn baas en laat zich prima leiden.

Bosse speelt ook graag op het veld, maar dit is alleen interessant als jij er ook bij komt staan. Bosse vindt het niet leuk om alleen het veld op te gaan en wacht dan geduldig in zijn mandje op aandacht. Hier vindt hij het heerlijk om een rondje plas te wandelen. Hij moet nog commando’s leren. Wij merken dat hij leergierig is en die commando’s ook graag wil leren.

Bosse heeft wat meer begeleiding nodig, omdat hij nog wel eens overprikkeld kan raken. Hier kun je hem vaak snel uithalen, maar dit vergt wel wat meer begeleiding en tijd. Bij de dierenarts doet Bosse het super goed: hij reageert hier niet op de dierenarts of de behandelingen. Bosse is hier gecastreerd en is sindsdien qua karakter veel rustiger geworden.

Voor Bosse zoeken we dan ook een baas met ervaring met soortgelijke rassen en die consequent is. Een 1 of 2 persoonshuishouden zonder kinderen en huisdieren past het beste bij Bosse. Bosse moet ook echt veel beweging krijgen, dit vindt hij heerlijk.

Denkt u het baasje te zijn dat wij zoeken? Stuur een uitgebreide mail met informatie over uw ervaring en huishouden naar onder vermelding van Bosse.

Extra informatie

Ras

Amerikaanse Bully

Geboortedatum

07-12-2015

Geslacht

Reu gecastreerd

Karakter

Lief naar mensen, enthousiast, niet met andere huisdieren, niet met kinderen, heeft begeleiding nodig, speels, actief