Geplaatst

Bowie

Lieve druktemaker zoekt ervaren baas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe Mechelse Herder reu van ruim 3 jaar heet Bowie. Hij verblijft bij ons, omdat zijn baasje helaas niet meer voor hem kon zorgen.

Bowie is een lieve en actieve jonge hond. Helaas heeft hij bij zijn vorige baas niet zo veel geleerd en dat is te merken. Bovendien heeft hij de laatste tijd voor zijn komst weinig aandacht gehad en dat probeert hij nu in te halen. Hij vindt het dan ook heerlijk om bij je te zijn: hij is zo blij je te zien dat hij uit alle vrolijkheid om je heen rent en tegen je op springt en dan even vergeet dat hij toch niet maatje Jack Russel is. Gelukkig is hij goed te corrigeren en met wat commando’s kalmeert hij al snel.

Voor zover wij weten is Bowie in huis rustig, maar wel als hij weet dat je in de buurt bent en ook duidelijkheid van je krijgt. Vanwege zijn wat lompe gedrag is Bowie niet geschikt voor een huishouden met kinderen.

Wij zoeken voor deze grote knuffelbeer een ervaren baas met een rustig huishouden en geen andere huisdieren. Je moet dol zijn op lekker veel wandelen, want deze kerel is nog lekker actief.

Aan alles is te zien dat Bowie een ruwe diamant is en met de juiste baas uit kan groeien tot een prachtig juweel. Denkt u Bowie de leiding te kunnen geven die hij nodig heeft, stuur dan een mailtje met uitleg over uw woonsituatie en wat u Bowie kan bieden. Vermeld ook uw telefoonnummer en wij nemen dan zeker contact met u op.

 

 

Extra informatie

Ras

Mechelse Herder

Karakter

Lief, aanhankelijk, druk, vrolijk, actief, kan NIET met katten, moeilijk met honden

Geboortedatum

11-09-2017

Geslacht