Brutus

Grote reus, zoekt een plekje om angsten te overwinnen.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze grote reus heet Brutus (15702). Brutus is een grote vriendelijke reus, die af en toe vergeet dat hij geen klein schoothondje is. Deze grote vent houdt van een heerlijke bil massage en gooit geregeld subtiel zijn billen naar jou toe.

Brutus vindt heel veel spannend, vooral harde geluiden en knallen vindt hij eng. Brutus gaat dan vooral in de vluchtmodus, iemand die stevig in zijn schoenen staat en hem kan begeleiden in zijn angsten zou perfect zijn.

Brutus wil vooral in het begin rustig benaderd worden en niet te onverwachts of te snel. Met een klein beetje geduld, krijg jij een beste maat ervoor terug.

Hij moet wel wat begeleid worden in zijn commando’s, soms wil Brutus dingen niet horen, maar met een duidelijke toon weet hij snel genoeg wie de baas is.

Voor Brutus zoeken we een fijn en rustig leventje, waar niet teveel gebeurt. Een plekje zonder al teveel prikkels, zou voor hem het fijnst zijn. Een consequente baas die om weet te gaan met Brutus.

Ervaring met het ras of soortgelijk ras is ook belangrijk. Brutus is een kruising Rottweiler met waarschijnlijk iets van een Amerikaanse Bulldog.

Brutus zal komende tijd ook wat getraind worden, zodat hij iets duidelijker door gaat krijgen wie de baas is en hopelijk door gaat hebben dat hij niet bang hoeft te zijn / of niet hoeft te vluchten

Brutus moet dus nog wat leren en begrijpen. Maar het is een grote goede lobbes die je als beloning terug krijgt voor al het harde werken.

 

Denkt u het perfecte baas te zijn voor Brutus? Stuur een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl met daarin informatie over uw huishouden, werk en ervaring.

Extra informatie

Ras

Kruising Rottweiler

Geslacht

Reu

Geboortedatum

01-06-2017