Calvin

Lieve gevoelige éénoog, zoekt baasje waar hij kusjes mag uitdelen.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit knappe koppie hoort bij Calvin (15793). Calvin is een één-oogje, zijn andere oog is operatief bij zijn familie verwijderd. Calvin is samen met zijn 6 andere vriendjes & vriendinnetjes bij ons gekomen. De zorg werd teveel in combinatie met ziekte van de eigenaar.

Calvin is een gevoelige man, die heel stoer doet overkomen, maar zo stoer is hij niet. Hij kan soms snel schrikken en de andere keer is er niks aan de hand. Calvin moet je even leren kennen, zodra hij je kent word je overladen met kusjes en knuffels. Hij houdt van aandacht als hij vertrouwen in je heeft.

Calvin is een fitte man voor zijn 11 jaar. Hij houdt van wandelen en loopt dan ook goed mee. Hij is graag bij zijn honden vriendjes & vriendinnetjes en blijft niet graag alleen over. Een honden maatje zou fijn zijn voor Calvin. Eventueel met 1 van zijn honden vriendjes die hij al heel zijn leven kent. Hij ligt bij ons vaak samen in de mand met 1 van zijn maatjes, dus hij is graag in contact en heeft steun aan andere honden.

Voor Calvin zoeken we een huis zonder jonge kinderen, dit in verband met dat hij snel kan schrikken. Het liefst MET een hondenvriendje, van zijn eigen groepje of eventueel een hondenvriend van zijn ‘nieuwe’ huisje. De ene hond vindt hij leuker dan de ander, dus dit is dan even kijken hoe het gaat.

Denk jij het huisje te hebben die hij zoekt? Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Geslacht

Reu gecastreerd

Ras

Jack Russell Terriër

Geboortedatum

01-05-2011