Geplaatst

Chase

Werklustig kereltje zoekt een thuis!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Maak kennis met Chase, een Hollandse Herderpup van 10 weken oud. Wegens afstandsredenen is Chase bij ons terecht gekomen. Daarom is dit ondeugende kereltje op zoek naar een nieuw thuis!

Met zijn puppylook laat hij alle harten smelten. Het is een ontzettend grappig kereltje die je steeds weer aan het lachen maakt. Omdat hij nog zo jong is, is het van belang dat hij opgevoed wordt. De vader van Chase is opgeleid tot werkhond. Wij zien dit nu al terug in het gedrag van Chase. Hij deinst vrijwel nergens voor terug en als hij iets te pakken heeft, laat hij het moeilijk los.

Wij zijn voor Chase opzoek naar (een) eigena(a)r(en) die ervaring hebben met het opvoeden van een Herder pup. Mensen die Chase verder willen trainen zodat hij zowel fysiek als mentaal uitgedaagd gaat worden. Duidelijkheid heeft Chase vanaf dag 1 nodig. Als hij dit niet krijgt, zal hij zijn eigen regels bepalen.

Verder is Chase ontzettend lief. Hij houdt van gezelligheid en drukt overal zijn neusje in. Van een aai over zijn bol kan hij flink genieten.

Chase doet zijn behoeftes goed buiten. Wanneer hij naar buiten moet, geeft hij dat aan. Een nacht houdt hij nog niet vol, dit zal dus verder opgepakt moeten worden in een nieuw thuis.

Voor Chase zijn wij op zoek naar eigenaren die vanaf de eerste dag met hem bezig willen zijn. Als dit kleintje de juiste opvoeding krijgt, krijg je er een toppertje voor terug!

Kun jij Chase bieden wat hij nodig heeft? Stuur dan een uitgebreide mail met ervaringen en informatie over je huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Geboortedatum

26-12-2022

Ras

Hollandse herder

Geslacht

Reu