Chica

Meisje met een hart van goud verdient een nieuwe kans!

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze zachte, lieve ogen zijn van Chica. Een grote kruising die een aantal jaar geleden vanuit het buitenland naar Nederland is gekomen. Inmiddels is Chica 7 jaar oud. Door gezondheidsredenen van de eigenaar is Chica bij ons in de opvang terecht gekomen.

Chica is ontzettend zachtaardig en benadert je op een rustige manier. Als ze je goed kent, durft ze wel is op te springen en zoekt ze veel interactie. Spelen met een balletje vindt Chica het leukste spelletje wat er bestaat en wandelen is ook één van haar hobby’s.

Tijdens het wandelen loopt ze goed mee aan de lijn. Ze houdt je goed in de gaten en volgt (basis)commando’s perfect op. Tenzij het jachtinstinct van Chica getriggerd wordt. Dit is bij Chica enorm groot. Als ze daar eenmaal in zit, is ze hier ook niet uit te halen. Chica is daarom geen hond die losgelaten kan worden.

Met grotere honden kan Chica goed overweg. Kleinere honden reageert ze wisselend op. Vanwege een incident, plaatsen wij Chica niet bij andere honden. Ook katten en andere (boerderij) dieren is geen match voor haar omdat dit haar jachtinstinct aanwakkert.

Voor Chica zijn wij opzoek naar mensen die haar een stabiel thuis en duidelijkheid kan geven. Huis met tuin is bij ons de voorkeur omdat ze dit gewend is.

Wil jij Chica een nieuwe kans geven? Stuur dan een mailtje met informatie over je huishouden en ervaringen naar info@dierentehuisdenbosch.nl

Extra informatie

Ras

Kruising groot

Leeftijd

14-12-2015

Geslacht

teef gesteriliseerd