Chico

Grote vriendelijke reus zoekt tuin en veel knuffels.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze grote vriendelijke reus heet Chico (15000). Chico heeft altijd in een tuin geleefd en dat heeft hij heerlijk gevonden. Hij had zijn eigen buitenvertrek en kon dan lekker in de tuin rondstruinen. Toch vond hij het ook fijn om zo af en toe in huis te zijn. Hij houdt namelijk heel erg van knuffelen! Zo lang hij maar zijn dagelijkse dosis knuffels krijgt, kan zijn dag niet meer stuk.

Chico ziet er heel stoer uit, maar stiekem is hij een klein watje. Veel dingen vindt hij spannend en raar, maar tegelijkertijd bedenkt hij zich en ziet dan dat het allemaal best meevalt.

Er zit totaal geen kwaad in Chico en hij heeft een groot hart van goud. Toch kan Chico heerlijk eigenwijs en koppig zijn, vooral als het om wandelen gaat. Hij kiest graag zijn eigen route en gaat dan gewoon in het gras liggen als hij daar zin in heeft. Een blokje om (of meerdere…) en dan rustig van de omgeving genieten doet hij graag. En voor de rest gewoon heerlijk knuffelen en luieren in de tuin.

Op andere honden reageert Chico  wisselend; honden die blaffen zijn maar eng en meneer loopt er dan liever voor weg. Rustige honden vindt hij interessant en hij komt dan sociaal uit de hoek.

Voor Chico is het fijn om geplaatst te worden in een rustige omgeving met fijne tuin, zonder andere huisdieren. Chico kan ook bij kinderen geplaatst worden want daar kan hij goed mee overweg. Wel is Chico een slechte eter en hij vindt niet alles even lekker. Ook eet hij pas wanneer hij daar zin in heeft. Dit is ook wel een beetje Anatolische Herder-eigen.
Heeft u altijd al een grote, warme en lieve knuffelbeer gewild? Dan moet u vooral voor Chico gaan!

 

Extra informatie

Ras

Anatolische Herder

Geboortedatum

10-06-2010

Karakter

Vriendelijk, lief, eigenwijs, koppig, buitenhond die van knuffels houdt.

Geslacht

Reu