Chouffe

Slimme, eigenwijze kerel, zoekt baas die hem begrijpt & met hem aan de slag wil.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit eigenwijze koppie hoort bij Chouffe. Chouffe is een leuke hond, maar zeker geen beginners hond.
Chouffe is als afstand bij ons gekomen, omdat het niet meer ging.

Chouffe is een hond die overal een spelletje in ziet, maar wat niet altijd makkelijk is. Hij pakt te lijn vast en wil deze vervolgens niet zomaar teruggeven. Dit geldt met alles waarvan hij denkt dit is leuk om af te pakken.
Hij geeft het niet zomaar terug, waardoor je dus moet gaan ruilen. Dit is soms ook een kunst, want niet alle snoepjes zijn lekker genoeg om te ruilen.

Over het algemeen is hij hier vriendelijk tegen andere honden, maar hij houdt niet van delen. Zodra er speeltjes in zicht zijn gaat hij die verdedigen tegenover honden. Daarom plaatsen wij Chouffe niet bij andere honden of andere huisdieren. Chouffe heeft ook last van baknijd.

Chouffe is een hond die graag voor je wil werken en die graag met je wil trainen. Hij luistert goed als hij weet wie de baas is. Chouffe is alleen niet altijd goed te lezen qua signalen. Hij laat over het algemeen wel signalen zien, maar gromt bijvoorbeeld niet. Er zijn wat momenten geweest dat Chouffe bij de vorige eigenaar gebeten heeft, dit zijn vooral miscommunicaties tussen hond en baas geweest.

Chouffe is dus geen beginnershond zoals ik hierboven al zei. Voor Chouffe wordt er gezocht voor een consequente baas die aan de slag wil met hem. Die goed honden signalen kan lezen en begrijpen. Een rustig huishouden, zonder kinderen en huisdieren.

Denk jij het perfecte baasje te zijn voor Chouffe? Iemand met ervaring qua hondengedrag en de honden met een (kleine) gebruiksaanwijzing. In ruil daarvoor krijg je een beste vriend ervoor terug.  Stuur dan een uitgebreide mail naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Ras

kruising Boxer

Geboortedatum

28-05-2020

Geslacht

Reu Gecastreerd