Chouffe

Chouffe is opzoek naar duidelijkheid.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Maak kennis met Chouffe. Chouffe is een Boxer gekruist met een Labrador van bijna 3 jaar oud. Begin september is er afstand van Chouffe gedaan. Na een tijdje is Chouffe geplaatst geweest maar helaas is hij afgelopen week teruggekomen van zijn plaatsing. Chouffe heeft een duidelijke aanpak nodig en is absoluut geen beginnershond.

Chouffe is namelijk een hond die moeilijk te lezen is. Hij laat weinig tot geen signalen zien als hij iets niet leuk vindt. Hierdoor is het bij zijn eerste eigenaar mis gegaan. Hij heeft daar een aantal bijtincindenten gehad. Zij zijn daardoor vertrouwen in Chouffe verloren en hebben besloten om afstand van hem te doen.

Wij ervaren Chouffe als een vriendelijke hond maar wel een die regels nodig heeft. Als hij dat niet krijgt, gaat het mis. Bij ons in de opvang heeft hij baknijd en verdedigt hij soms zijn speelgoed. Hij krijgt bij ons geen speelgoed en zijn voer niet in een voerbak. Met wandelen wil hij zijn eigen lijn nog wel is pakken. Met andere honden doet hij het hartstikke goed. Hij houdt enorm van spelen.

Een tijdje terug is Chouffe geplaatst geweest. Zijn eigenaar kon alles met Chouffe. Helaas heeft Chouffe agressie laten zien naar zijn eigenaresse en bij bezoek heeft hij na een aai over de bol flink in de arm gebeten. Deze incidenten zorgde ervoor dat zijn eigenaresse het vertrouwen in Chouffe verloor. Daardoor is er besloten om het terug te brengen naar onze opvang.

Voor Chouffe zoeken wij 1 of 2 eigenaren die ervaring hebben met honden. Eigenaren die niet bang zijn en duidelijke regels kunnen opstellen voor Chouffe. Chouffe wordt niet bij kinderen geplaatst. Wanneer Chouffe een duidelijke aanpak krijgt, is het een maatje voor het leven.

Interesse in Chouffe? Stuur een uitgebreide mail met ervaringen en informatie over je huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

 

Extra informatie

Geboortedatum

28-05-2020

Geslacht

Reu, gecastreerd