Geplaatst

Cody

*** REACTIESTOP ***

Actieve knuffelkont zoekt rust & structuur.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit leuke ventje is Cody (15220). Cody is als zwerver binnengekomen waardoor we dus geen achtergrondinformatie over hem hebben. Wij hebben gemerkt dat hij binnen een leuke, lieve knuffelkont is die graag bezig gehouden wil worden. Buiten is hij wat pittiger.

Hij reageerde in het begin op alles: auto’s, honden, vogels, fietsers, hardlopers, noem maar op. Wij zijn begonnen hem te trainen en merken dat hij al een stuk rustiger is buiten. Je kunt hem makkelijk afleiden als je ziet dat hij ergens op wil reageren en met een beloning snapt hij het goed. We merken dat hij vooral overprikkeld raakt als het druk is in zijn omgeving/buiten. Hij weet dan geen raad met zichzelf en uit dit in blaffen en rond draaien. Wanneer het rustig is, is hij dat ook.

Cody is een actieve vent en speelt graag met een balletje en/of kleine kong. Hij houdt van lange wandelingen en geniet ook zeker van de knuffels en de aandacht. Cody is een hondje dat je bezig moet houden.

Hij heeft gevoelige darmen, hier moet je dus mee opletten. Door niet te veel en te snel van voer te wisselen en hem te belonen met zijn voerbrokjes (i.p.v. hondenkoekjes/-snoepjes), heeft hij weinig last van zijn darmen.

Wij zoeken voor Cody een rustig 1- of 2-persoonshuishouden in een rustige omgeving. Ook heeft hij baat bij een ervaren baasje dat consequent is en structuur en rust in zijn leven kan brengen.

Denkt u het geschikte baasje te zijn voor Cody? Stuur ons dan een uitgebreide mail met informatie over uw huishouden & ervaring met honden.

 

Extra informatie

Ras

Bastaard

Geboortedatum

13-12-2017

Geslacht

Reu gecastreerd

Karakter

Lief, knuffelkont, pittig hondje buiten, reageert op veel, structuur nodig, actief en speels.