Daisy

Bijzonder omaatje, heeft tijd nodig om te ontdooien.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit bijzondere omaatje heet Daisy. Daisy is 14 jaar en vindt alles een beetje spannend.
Daisy heeft samen met haar eigenaar een teruggetrokken leventje geleidt. Haar eigenaar had alzheimer en hij moest naar een verzorgingstehuis, dus Daisy kwam naar ons.

Het heeft hier even geduurd voor wij Daisy aan mochten lijnen, vreemde waren spannend en die gromde ze dan ook weg. Na een paar dagen mochten we haar aanlijnen, de lijn hield ze om en zo kon ze toch mee voor een wandeling. En van zo’n wandeling geniet ze enorm. Aaien mocht nog niet, dit kwam pas na een tijdje bij degene die ze vertrouwde. Ze zoekt dan zelf contact en geniet dan van een heerlijke aaisessie.

Daisy heeft dus wel echt de tijd nodig om te wennen en je te vertrouwen, maar als die vertrouwen er dan is, dan heb je een vriendinnetje voor het leven.Het is een rustige hond, die blaft als iets te lang duurt. Alsof ze je wil vertellen ‘schiet gewoon is even op’. Ze slaapt veel. maar dat is natuurlijk niet zo gek.

Daisy heeft last van forse Spondylose en hier krijgt ze dan ook pijnstilling voor. Ondanks de spondylose, geniet ze nog van een lekkere wandeling.

Voor Daisy zoeken we een huis zonder kinderen en andere huisdieren. Een rustig huishouden en iemand die geduld heeft en Daisy de tijd wil geven om te ontdooien.
Een huisje waar ze kan genieten van haar oude dag en waar ze uiteindelijk ook geknuffeld kan worden als ze daar zin in heeft.

Stuur een uitgebreide mail, met info over je huishouden en eventuele ervaring naar info@dierentehuisdenbosch.nl .

Hopelijk kan Daisy nog genieten van een fijn thuis en laat ze snel zien wat voor toppertje ze is.

Extra informatie

Ras

Kruising

Geboortedatum

01-10-2008

Geslacht

Teef