Geplaatst

Dame

Slimme dame zoekt sterke en consequente baas.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze prachtige Dame (14411) heeft flinke spierballen en is erg sterk, maar ook heel slim. Ze is altijd vrolijk en blij om je te zien en springt je van enthousiasme dan ook bijna omver.

Wij kennen de achtergrond van Dame niet, maar zien wel dat deze lieverd nog heel veel moet leren en de juiste begeleiding nodig heeft. Ze is ontzettend intelligent en leert heel snel. Met haar pientere oogjes kan ze je dan ook heel alert aankijken, alsof ze weet wat je wilt gaan zeggen.

Dame is dol op balletjes en vindt het dan ook geweldig om er meerdere tegelijk te apporteren. Ze legt ze zelf dan heel braaf in een kuiltje bij elkaar en bewaart ze daar dan ook. Dame heeft bergen energie en moet bij het wandelen nog flink gecorrigeerd worden. Je moet echt stevig in je schoenen staan om haar te kunnen houden. Ook vindt ze alles om haar heen erg interessant en laat dan graag van zich horen. Overigens kan ze het met niet-dominante honden prima vinden.

Dame komt het beste tot haar recht in een 1 tot -2 persoonshuishouden, zonder kinderen en andere huisdieren. Haar baas moet echt ruime ervaring hebben met werklijn herders en ook flink wat energie. Uiteraard heeft ze ook de nodige knuffels en aaitjes nodig op een dag en geeft ze je ook een poot (of twee) terug. Maar Dame is ook een echte dame; complimentjes krijgen over haar schoonheid doen haar altijd goed en je ziet haar dan blozen van plezier.

Beschikt u over de kwaliteiten die nodig zijn om Dame te begeleiden? Gaan jullie samen een mooie vriendschap aan voor het leven? Neem dan vooral contact op om met Dame te komen kennismaken.

 

 

 

Extra informatie

Ras

Duitse Herder

Geslacht

Teef

Geboortedatum

15-05-2017

Karakter

Lief, speels, druk, wisselend met andere honden, energiek, niet met katten, slim, leergierig.