Eder

Grote vriendelijke reus, zoekt huis met veel ruimte & knuffels.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze grote knuffelbeer heet Eder. Eder is hier binnengekomen als zwerver en nooit meer opgehaald.
Toen hij binnenkwam bij ons was hij ernstig vermagerd, dit heeft lang geduurd en veel moeite gekost, maar uiteindelijk met vers vlees is hij goed aangekomen.
Hier dient dus ook rekening mee gehouden te worden, dat hij op vers vlees staat en waarschijnlijk blijft staan. Dit brengt dan ook de nodige kosten met zich mee.

Eder is van karakter een echte Anatolische herder, het is dan ook erg belangrijk dat u kennis heeft over dit ras wanneer u Eder wilt adopteren. Net als de meeste Anatolische herders is Eder erg waaks en kan hij over het algemeen niet goed overweg met soortgenoten. Wij merken hier dat Eder kan uitvallen naar andere honden en op dat moment erg sterk kan worden.

Naar mensen is Eder een erg lieve hond die houd van aandacht. En zelfs bij de dierenarts is hij een allemansvriend. Kinderen vindt hij leuk, want die knuffelen ook graag! Maar houd er dus wel rekening mee dat Eder af en toe niet door heeft dat hij geen formaatje chihuahua is. Hij kan dus in alle enthousiasme nog wel eens lomp uit de hoek komen.

Eder heeft wel veel ruimte nodig. Zijn schofthoogte ligt dan ook op 85cm.

Wilt u deze grote knuffelbeer veel liefde en een thuis geven? Heeft u de ruimte en ervaring?

Stuur ons dan een uitgebreide mail met info over uw huishouden etc. naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Extra informatie

Ras

Anatolische herder

Geslacht

Reu

Geboortedatum

01-01-2019