GEADOPTEERD

Eros

Onzekere jongen die zekerheid zoekt in zijn baas.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Deze knappe reu heeft de naam Eros. Eros is nog maar een jonge hond van 1 jaar oud. Hij is bij ons gekomen vanwege gezondheidsredenen bij zijn oude eigenaar

Als je Eros voor de eerste keer ziet, zie je vooral een hele onzekere hond. Hij laat dit zien door te hard te blaffen en van je weg te lopen. Als je hem eenmaal kent is het een typische labrador. Een labrador die enthousiast kwispelt als hij je ziet en graag met andere honden speelt. Vanuit zijn vorige eigenaren is ons verteld dat Eros wel eens kan uitvallen als hij vast zit aan de lijn, dat laat hij hier ook regelmatig zien.

Katten hoeft Eros niks van te hebben. Ook gaat hij achter knaagdieren aan. Met honden speelt hij wel graag, dus een andere hond om mee samen te leven gaat geen probleem zijn. Dit gaat wel rustig opgebouwd moeten worden. Kinderen is een optie. Hierbij moet wel rekening gehouden worden dat Eros erg lomp kan zijn. Het liefst zoeken wij een huis met tuin, dit is hij ook gewend.

In de auto meerijden is geen probleem, Eros zit gewoon rustig in de achterbak. Ook alleen thuis blijven gaat hem goed af. Hij kan uren alleen zijn in een grote bench.

Eros doet zijn best om mee te lopen aan de lijn. Maar hij moet hier nog veel van leren. Ook kan die erg trekken en door zijn spieren maakt hem dit erg sterk.

Denk jij het gouden mandje te zijn voor Eros. En heb jij ervaring met onzekere honden. Stuur dan een uitgebreid mailtje naar info@dierentehuisdenbosch.nl

Extra informatie

leeftijd

26-07-22

Geslacht

reu

ras

labrador